dan cod Postat Ianuarie 22, 2021 Partajează Postat Ianuarie 22, 2021 Eu ma refer la asta nu ceva de putere. Link spre comentariu
bobo Postat Ianuarie 22, 2021 Partajează Postat Ianuarie 22, 2021 (editat) Azi am incercat si eu solutia uv( pe care o folosesc la placi de telefoane si de laptop)pe o bareta cu leduri de 3v si pe o bareta cu leduri de 6v( lentila mare). Lipeste super deja in 30sec s a lipit dar am tinut 3 min ca sa fiu sigur. Aceasta este solutia si " lanterna profesionala". Editat Ianuarie 22, 2021 de bobo Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Ianuarie 22, 2021 Partajează Postat Ianuarie 22, 2021 La trei mici picaturi cat folosesti la o lentila ... Link spre comentariu
bobo Postat Ianuarie 22, 2021 Partajează Postat Ianuarie 22, 2021 Nu costa o a vere,20 ml de gel uv 5s fix m au costat 14 lei. Nu se lipeste chiar in 5 secunde dar in 2 minute sigur e beton. 3 mici picaturi si gata,isi merita banii. Cand imi aduc aminte ca era sa arunc sticluta cand am izolat niste trasee la un telefon,foloseam un led albastru care cica era uv,normal ca nu s a intarit gelul nici dupa ce am lasat lanterna aprinsa o noapte pana s a descarcat bateria. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 22, 2021 Partajează Postat Ianuarie 22, 2021 Eu folosesc la lipirea lentilelor Adeziv Lichid Y-7000 , se usuca in maxim 3 - 5 minute, este foarte bun, nu mai cad lentilele, si este si ieftin, nu am avut probleme pana acum cu el, inainte foloseam Bison dar trebuia sa astept circa 30 de minute pana se usca si daca nu erai atent si asa sareau lentilele daca le atingeai cand le montai in tv , cu Y-7000 nu am avut probleme Link spre comentariu
bobo Postat Ianuarie 22, 2021 Partajează Postat Ianuarie 22, 2021 (editat) Acum 11 minute, Florinel TV a spus: Eu folosesc la lipirea lentilelor Adeziv Lichid Y-7000 , se usuca in maxim 3 - 5 minute, este foarte bun, nu mai cad lentilele, si este si ieftin, nu am avut probleme pana acum cu el, inainte foloseam Bison dar trebuia sa astept circa 30 de minute pana se usca si daca nu erai atent si asa sareau lentilele daca le atingeai cand le montai in tv , cu Y-7000 nu am avut probleme Am lipit si eu cu b7000 pt telefoane,nu aveam alt adeziv,dar dupa mi am dat seama ca nu este chiar ok. Te ocupi si cu telefoane din cate stiu,la caldura isi pierde proprietatile si se pot desprinde lentilele. Si b7000 si y7000 se folosesc in service gsm asa ca nu recomand la lentile led unde temperatura creste mult mai ales daca ledurile nu au racire buna. Acum dau dreptate colegilor ca gelul uv este cel mai bun pt lipit lupele de la leduri. Editat Ianuarie 22, 2021 de bobo Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 22, 2021 Partajează Postat Ianuarie 22, 2021 Acum 5 minute, bobo a spus: Am lipit si eu cu b7000 pt telefoane,nu aveam alt adeziv,dar dupa mi am dat seama ca nu este chiar ok. Te ocupi si cu telefoane din cate stiu,la caldura isi pierde proprietatile si se pot desprinde lentilele. Si b7000 si y7000 se folosesc in service gsm asa ca nu recomand la lentile led unde temperatura creste mult mai ales daca ledurile nu au racire buna. Acum dau dreptate colegilor ca gelul uv este cel mai bun pt lipit lupele de la leduri. - Rezistent la apa, vibratii - Elasticitate ridicata - Flexibil si cu posibilitatea de vopsire - Se pastreaza la 28 de grade Celsius pentru reutilizare - Durata de uscare la suprafata: 3-5 minute - Durata de uscare completa: 24-48 de ore - Continutul solidelor: 33-38% - Duritatea dupa uscare: 65-80A - Dupa uscare rezista la temperaturi cuprinse intre -35 si 90 de grade Celsius - Vascozitate 2800mpas Nu cred ca un led se incalzeste pana la 90 grade sa se deslipeasca lentila, eu il folosesc de 2 ani si nici un tv nu sa intors cu pata pe display din cauza lentilelor, nu spun ca nu este bun gelu uv , eu am spus ce folosesc, apropo si la telefoane unu nu sa intors inapoi cand am lipit cu Y-7000, cand foloseam bison sa intors un telefon ca sa desprins display dupa 5 luni, dar a fost ok ca am mai luat un ban cred ca mai bun este Y-7000 ca B-7000, nu am folosit B-7000 Link spre comentariu
bobo Postat Ianuarie 22, 2021 Partajează Postat Ianuarie 22, 2021 Stiu Florine. Temperatura este ca la b7000,maxim 90c. Fiecare lipeste cu ce vrea sau cu ce are dar gelul uv mi se pare cel mai indicat. Maine o sa dau cu suflata pe o bareta si o sa vad cam la ce temperatura se inmoaie gelul uv. O sa fac teste si pe leduri lipite cu b700 . Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 22, 2021 Partajează Postat Ianuarie 22, 2021 Acum 11 minute, bobo a spus: Am lipit si eu cu b7000 pt telefoane,nu aveam alt adeziv,dar dupa mi am dat seama ca nu este chiar ok. Te ocupi si cu telefoane din cate stiu,la caldura isi pierde proprietatile si se pot desprinde lentilele. Si b7000 si y7000 se folosesc in service gsm asa ca nu recomand la lentile led unde temperatura creste mult mai ales daca ledurile nu au racire buna. Acum dau dreptate colegilor ca gelul uv este cel mai bun pt lipit lupele de la leduri. Da mi si mie un mp de unde iei gel uv la acest pret si led uv ca vreau sa cumpar si eu daca este mai bun, la mine vin multe plasticuri la lipit de la boxe etc. si Y-7000 nu il folosesc in astfel de cazuri ca trebuie sa stau mai mult timp sa se usuce in pozitie incomoda sa spun asa Link spre comentariu
bobo Postat Ianuarie 22, 2021 Partajează Postat Ianuarie 22, 2021 Am luat de la dl Ilas din Arad(Pancota) ,cam acum 3 ani dar si anul trecut. Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 22, 2021 Partajează Postat Ianuarie 22, 2021 Acum 3 ore, bobo a spus: Azi am incercat si eu solutia uv( pe care o folosesc la placi de telefoane si de laptop)pe o bareta cu leduri de 3v si pe o bareta cu leduri de 6v( lentila mare). Lipeste super deja in 30sec s a lipit dar am tinut 3 min ca sa fiu sigur. Aceasta este solutia si " lanterna profesionala". Inceară cu laser în loc de lanternă. Eu asa zic ca mai mult de 10 secunde nu imi ia sa lipesc o lentila. Am făcut multe niciuna căzută pana acum. Link spre comentariu
bobo Postat Ianuarie 23, 2021 Partajează Postat Ianuarie 23, 2021 Ok. Multumesc. Link spre comentariu
ionel sm Postat Ianuarie 24, 2021 Partajează Postat Ianuarie 24, 2021 Asta ar fi buna de ceva ? Laser Profesional 3D Verde asa poate fi gasita pe net. Link spre comentariu
bobo Postat Ianuarie 24, 2021 Partajează Postat Ianuarie 24, 2021 Trebuie sa fie uv nu verde. Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 25, 2021 Partajează Postat Ianuarie 25, 2021 Acum 9 ore, ionel sm a spus: Asta ar fi buna de ceva ? Laser Profesional 3D Verde asa poate fi gasita pe net. Merge dar violet nu verde. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum