Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Grundig CMM1100

catalin004

Postări Recomandate

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

6

• catalin004

5

• Florinel TV

3

• dan cod

2

Top autori în acest subiect

De unde stii?Nu am luat de acolo inca nici un dump.Toate astea salvate T.V.C.XXXXXsunt citite personal de mine.Am si de la colegi insa multe.

Nu stiu doar am presupus ca am vazut ca sunt trecute tot cu T.V.C si am crezut ca de acolo le iei, Dar se pare ca nu acum stiu ca nu le iei de acolo , si sunt salvate din tv-uri ok

Link spre comentariu

Nu stiu doar am presupus ca am vazut ca sunt trecute tot cu T.V.C si am crezut ca de acolo le iei, Dar se pare ca nu acum stiu ca nu le iei de acolo , si sunt salvate din tv-uri ok

Eu unul cam stiam ca nu le ia de acolo...si sunt salvate din tv-uri ok...dar am zis ca sa nu ma bag.

Plus de asta, acolo pe site-ul acela dat de dvs sunt doar vreo 10-15 hai 20 dumpuri cu aceasta denumire T.V.C....dar domnul, Dan cod cred ca are cateva sute de dumpuri cu acesta denumire T.V.C . :reytre

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Nu stau sa le numar dar am destule.Le-am salvat asa fiindca nu ma ocup numai de tvuri asa ca dumpurile au le denumesc de ex.Auto Audi xxxxxxx,cele de cafetiere Cafetiera xxxx etc.Sunt un om ordonat si asa le gasesc usor cand le caut.Unele le mai am salvate dupa procesor.Adevarul e ca am programator bun care a fost 1000 de euro si atunci nu ar fi pacat sa lucrez in dezordine?De fapt cine a intrat la mine in atelier a vazut cum stau lucrurile(nu-i perfect ca e atelier nu farmacie dar totul e pus la indemana functional)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări