Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Depanare sursa Behringer

nelutuPO

Postări Recomandate

Poate repara cineva o sursa de Behringer PMH 3000 ? Am avut cablul audio bagat in mufele RCA la  mixer si jackul  care trebuia bagat in laptop a atins la masa carcasei si gata . mail  semaka38!@ yahoo.com      tel 0722475995

Editat de ratza
Mutat de la amplificatoare
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nelutuPO

2

• elektronu85

2

• Stoica Nicolae

1

• orgasmo

1

Si ce treaba are masa carcasei cu sursa de alimentare?? Sau ce treaba a avut jack-ul cu masa carcasei??? Eu nu prea inteleg cum s-a defectat sursa mixerului din cauza jack-ului...

Link spre comentariu

Posibil lipsa impamintare la aparat, si descarcarea condensatorilor EMI prin intrarea de semnal.

Pai in cazul asta se ducea canalul respectiv, sau mixerul cu totul in cel mai rau caz... dar nu sursa....

Link spre comentariu

C42 Cgnd, C38 Dgnd, C36 Egnd ar trebui verificati .

In poza Behringer EUROPOWER PMP3000 cu modulul sursa alimentare defect de la utilizare asemanatoare.

Posted Image

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Poate repara cineva o sursa de Behringer PMH 3000 ? Am avut cablul audio bagat in mufele RCA la  mixer si jackul  care trebuia bagat in laptop a atins la masa carcasei si gata . mail  semaka38!@ yahoo.com      tel 0722475995

Un comportament similar a avut un Behringer pmp6000, piese defecte au fost igbt+tranzistori driver smps (plus cateva rezistente) si o dioda sarma pe un canal clasaD intre iesire si plus.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări