Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Circuit cu baterii 9V

Vizitator Noobul

Postări Recomandate

m-ai pierdut :))

nu gasiti instalatie de pom de iarna cu leduri sa functioneze la 12v,adica la baterie,se gaseste decat la 220v,deaceea am spus ca trebuiesc cumparate ledurile separat si pe urma facuta instalatia.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Radiotelegrafist

14

• Spitfire

1

• modoran

1

• puriu

1

Vizitator Noobul

da, am o instalatie mai veche. am o ruda la tara si voia lumini de pom si nu are lumina acolo, dar ziua ar putea lasa bateria la incarcat la un vecin. voiam sa ii fac o surpriza si am zis sa ma pregatesc din timp :d

Editat de Noobul
Link spre comentariu

bateria o legati la acel invertor,are doua fire unul rosu se leaga la + iar celalalt negru il legati la - baterie,si atat,nimic mai simplu.

Link spre comentariu

O ghirlanda cu LED-uri consuma intre zero si 10 W. Trebuie pus un invertor care sa functioneze la sarcina mica sau sa se mai adauge o sarcina oarecare.

Ghirlanda nu se poate alimenta in curent continuu deoarece elementele de comanda (in regim de tiristor) nu se mai pot stinge dupa ce s-au aprins.

Link spre comentariu

O ghirlanda cu LED-uri consuma intre zero si 10 W. Trebuie pus un invertor care sa functioneze la sarcina mica sau sa se mai adauge o sarcina oarecare.

Ghirlanda nu se poate alimenta in curent continuu deoarece elementele de comanda (in regim de tiristor) nu se mai pot stinge dupa ce s-au aprins.

pai si eu ce am dat de inteles?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări