Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

UPS Mustek Powermust 800 USB

Postări Recomandate

Salut. Detin un UPS Mustek Powermust 800 Usb si acesta prezinta urmatoarea problema: cu sau fara sarcina se inchide dupa 5 minute de functionare pe baterie. 

NU am reusit sa il accesez printr-un soft de management pentru ca nu am softul original. Cum pot sa il fac sa functioneze normal, avand in vedere ca in specificatiile lui scrie ca poate duce sarcina intre 8 si 30 minute, in functie de incarcare? 

Va multumesc!

PS: nu se intrerupe din cauza incalzirii excesive, l-am testat dupa ce a fost oprit o perioada buna, astfel incat sa fie rece si prezinta acelasi comportament. Sarcina pe care ar trebui sa o tina este de ordinul a 10W deci nu asta este problema (la fel se comporta si cu o sarcina de 50w). Bateria este noua, testata si incarcata).

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu este vorba de acumulator. Am mai cautat si se pare ca este vorba despre Green Power Function si poate fi eliminata doar hardware. Asa ca daca e cineva care stie cum se face modificarea  pentru modelul acesta de ups si vrea sa imi spuna, ii multumesc!

aici e pentru cel de 600:

http://kaktus.in.ua/news/mustik_greenpower.html

O sa il desfac si eu pe al meu sa vad daca sunt pe aproape placile.

Link spre comentariu

UPS-ul este folosit la un acvariu, puterea echipamentelor folosite fiind de max 20W, deci folosirea unei sarcini mai mari nu este justificata. Am desfacut azi UPS-ul si facand o analogie cu cele din link-ul de mai sus am rezolvat problema. Topicul poate fi considerat inchis.

post-185615-0-48162200-1468400051_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • 5 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări