Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

programator CH341A

tepeleacatalin

Postări Recomandate

Vizitator

Salut, are cineva vre-o versiune de soft pentru acest programator, care sa detecteze si alte flashuri inafara de W25QXX?, cu versiunea 1.17 pe care o am instalata detecteaza numai flashurile WINBOND de eepromuri nici vorba...Multumesc

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 90
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yokoono

18

• Florinel TV

8

• zvasile

5

• ionel sm

4

Vizitator
6 hours ago, yokoono said:

Ia de aici pe alese. Si goleste din mesagerie.

https://files.fm/u/wbydjvk7

Multumesc mult!, am testat acum toate variantele de flashuri spi de la toti producatori si inclusiv eepromurile, pe toate le detecteaza automat fara nici o eroare, sunt asa de multumit de aceasta versiune 1.1.1.33 incit imi vine greu sa cred ca odata activat programul nu mai pleaca si ceva la "plimbare" pe net de prin PC..., momentan nu o sa mai folosesc aceasta versiune pina nu instalez un program de monitorizare a traficului din PC ca sa vad daca la activarea acestui program nu cumva se creeaza vreo conexiune pe net...versiunea aceasta vad ca e facuta de un rusnac si e prea adevarata ca sa fie moca.....

Daca e cineva care a folosit aceasta versiune fara problemele mentionate mai sus, rog sa ne spuna si noua. Multumesc

Despre aceasta versiune este vorba https://files.fm/u/5hpp55fm#sign_up

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Nu este moca. Sau este pe jumatate moca. Eu m-am logat la ei ca sa o downloadez. Initial nu avea versiune decat in limba rusa. L-am rugat daca poate sa puna si limba engleza si  a facut-o. Varianta lui, originala, este cu instalare, cu executabil. Aici am pus varianta...soft. Si nu trebuie nici o activare.

Uite si varianta originala, cu instalare. Deoarece instalarea este in limba rusa dai mereu click pe sageata din dreapta. Si stai linistit. Este perfect....curat. Nici macar in vodca nu au pus apa.:rade:

https://files.fm/u/2gccqj9h

Link spre comentariu
Vizitator
10 minutes ago, yokoono said:

Nu este moca. Sau este pe jumatate moca. Eu m-am logat la ei ca sa o downloadez. Initial nu avea versiune decat in limba rusa. L-am rugat daca poate sa puna si limba engleza si  a facut-o. Varianta lui, originala, este cu instalare, cu executabil. Aici am pus varianta...soft. Si nu trebuie nici o activare.

Uite si varianta originala, cu instalare. Deoarece instalarea este in limba rusa dai mereu click pe sageata din dreapta. Si stai linistit. Este perfect....curat. Nici macar in vodca nu au pus apa.:rade:

https://files.fm/u/2gccqj9h

OK am inteles, inca o data MULTUMESC!!!

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Vizitator
28 minutes ago, yokoono said:

Uite si un Postal3. Pentru CH341. Daca nu merge imi aduc aminte ca trebuia pus in windows un ddl. Asta ca sa ai de unde alege.

https://files.fm/u/mysfxzz2

Postal3 il foloseam mai mult pentru detectarea eepromurilor cu inscriptie codata sau stearsa, acum cu versiunea aceasta 1.1.1.33 la CH341A chiar o sa se puna praful pe Postal3..am rescris vre-o 3 VCT-uri la vremea aceea si 100 de lei plus transportul i-am scos.....acum am RT-ul pentru VCT-uri.....

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
1 hour ago, Costica LCD said:

Multumesc mult!, am testat acum toate variantele de flashuri spi de la toti producatori si inclusiv eepromurile, pe toate le detecteaza automat fara nici o eroare, sunt asa de multumit de aceasta versiune 1.1.1.33 incit imi vine greu sa cred ca odata activat programul nu mai pleaca si ceva la "plimbare" pe net de prin PC..., momentan nu o sa mai folosesc aceasta versiune pina nu instalez un program de monitorizare a traficului din PC ca sa vad daca la activarea acestui program nu cumva se creeaza vreo conexiune pe net...versiunea aceasta vad ca e facuta de un rusnac si e prea adevarata ca sa fie moca.....

Daca e cineva care a folosit aceasta versiune fara problemele mentionate mai sus, rog sa ne spuna si noua. Multumesc

Despre aceasta versiune este vorba https://files.fm/u/5hpp55fm#sign_up

cum ati instalat aceasta versiune ca eu nu reusesc

Link spre comentariu
Vizitator
22 minutes ago, zvasile said:

cum ati instalat aceasta versiune ca eu nu reusesc

Nu trebuie instalat nimic ca este o aplicatie portabila, trebuie doar sa d-ati click de doua ori pe aplicatia(iconita) "Ch341Programmer", eu am Windows7 pe 64-bit si merge impecabil....

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
22 minutes ago, Costica LCD said:

Nu trebuie instalat nimic ca este o aplicatie portabila, trebuie doar sa d-ati click de doua ori pe aplicatia(iconita) "Ch341Programmer", eu am Windows7 pe 64-bit si merge impecabil....

nu stiu de ce dar la mine nu se intampla nimic,tot  Windows7 pe 64-bit am si eu

Link spre comentariu
Vizitator
1 minute ago, zvasile said:

nu stiu de ce dar la mine nu se intampla nimic,tot  Windows7 pe 64-bit am si eu

Nu stiu ce sa zic probabil vre-o protectie din windows blocheaza aplicatia...asteptam sa vedem ce mai spun si ceilalti.....

Link spre comentariu
Vizitator

Acum am salvat un flash W25Q16 la un Grundig led....programul e super ok si detecteaza automat fara eroare orice flash spi sau eeprom fara sa mai selectezi, trebuie doar apasat butonul "Detect chip" si atit, e verificat de mine...sa ne traiasca ani multii si fericiti colegu' yokoono ca sa "indurat" sa ne de-a si noua acest program...:aplauze:aplauze:aplauze

353279344_testch341a.JPG.68790de50903eac01205e21cf4c7f8b4.JPG

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Sa vezi ce chin era pe mine cand era doar in limba rusa. Numai ca Mikhail a fost domn si a facut meniul si in engleza. Mai are el pe ici pe colo niste cuvinte in rusa dar nu am mai zis nimic. Vechiul soft (facut de chinez) a ajuns la varianta 1.4. Dar cu bani. Varianta 1.4 ...scurta si fara bani am publicat-o.

Editat de yokoono
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări