tepeleacatalin Postat Iulie 7, 2016 Partajează Postat Iulie 7, 2016 (editat) buna seara tuturor colegilor am primit cadou un programator CH341A marturisesc ca in acest domeniu al programarilor de memorii sunt paralel si perpendicular de aceea as avea rugamintea la dvs daca ma puteti si pe mine lumina...la ce se poate folosi si cum anume va multumesc mult o seara excelenta J34 USB Programmer CH341A Series Burner Chip 24 EEPROM BIOS Writer 25 SPI Flash Editat Iulie 7, 2016 de tepeleacatalin Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Iulie 7, 2016 Partajează Postat Iulie 7, 2016 (editat) Să zici "sărut mâna"!!E foarte bun si foarte rapid.Am deja 2 bucăți și mă gândesc să mai iau încă 2. Editat Iulie 7, 2016 de cata82 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 7, 2016 Partajează Postat Iulie 7, 2016 Să zici "sărut mâna"!!E foarte bun si foarte rapid.Am deja 2 bucăți și mă gândesc să mai iau încă 2. Si ce faci cu atitea programatoare de aceste? Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Iulie 7, 2016 Partajează Postat Iulie 7, 2016 La cât costă.... crede-ma că este pomană cu lumânarea...Toate 4 costă cât un postalAVR.Niciodată nu ști când te lasă vreunul. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 7, 2016 Partajează Postat Iulie 7, 2016 La cât costă.... crede-ma că este pomană cu lumânarea...Toate 4 costă cât un postalAVR.Niciodată nu ști când te lasă vreunul. Intr-adevar sint bune si foarte ieftine, cind am vazut ca este 30 de lei, mi-am luat din start doua bucati, ca vorba aia tot plateam transportul....... Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 8, 2016 Partajează Postat Iulie 8, 2016 Care 30 de lei?2 dolari si ceva bucata. Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Iulie 8, 2016 Partajează Postat Iulie 8, 2016 E plin netul cu ele, intra pe Google.Atat costa in Bucuresti, 25-30 Ron. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 8, 2016 Partajează Postat Iulie 8, 2016 Care 30 de lei?2 dolari si ceva bucata. 30 de lei pe Ebay-ul romanesc(Okazii). Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Iulie 8, 2016 Partajează Postat Iulie 8, 2016 sunt de incredere sursele de acolo? Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Iulie 8, 2016 Partajează Postat Iulie 8, 2016 Intră pe Optimus Digital. Link spre comentariu
johnnyioan Postat August 23, 2016 Partajează Postat August 23, 2016 Salut! Un manual de utilizare la acest programator are cineva are cineva? vreau sa citesc un 24c16 smd de pe un casetofon vw beta si nu reusesc! Am instalat driver, programul vede programatorul, am lipit smd-ul 24c16 in locul de pe placa, am selectat din lista dar nu imi arata nimic cand dau read... Are doi jumperi... Ceva pareri mi-ar fi de folos. Multumesc ! Link spre comentariu
Vizitator Postat August 23, 2016 Partajează Postat August 23, 2016 (editat) Vezi ca pe spatele programatorului arata unde se conecteaza memoriile flash SPI 25Q....si memoriile eeprom 24C.....tu nu ai bagat adaptorul in soclul care trebuia, am patit si eu prima data cind l-am cumparat.......nu umbla la jumper, lasal asa cum a fost. De asta ai, de aici? https://www.okazii.ro/ch341a-series-24-eeprom-bios-writer-25-spi-flash-usb-programmer-fs00820-a178247620 Editat August 23, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 23, 2016 Partajează Postat August 23, 2016 Vezi ca pe spatele programatorului arata unde se conecteaza memoriile flash SPI 25Q....si memoriile eeprom 24C.....tu nu ai bagat suclu unde trebuia, am patit si eu prima data cind l-am cumparat....... Acest programator citeste memorii si in circuit? intreb acest lucru pentru ca nu am in dotare un astfel de programator si vreau sa stiu pentru ca si colegu care a postat am vazut ca il citeste in circuit Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum