codrut Postat Iulie 7, 2016 Partajează Postat Iulie 7, 2016 Ce parere aveti despre acest telefon,este fiabil?chiar nu se sparge daca il scapi? Link spre comentariu
cristiaCT Postat Iulie 7, 2016 Partajează Postat Iulie 7, 2016 (editat) Ba se sparge(displayul si inca foarte usor, displayele sunt foarte proaste(nu ma refer la cum se vad) ci pur si simplu vin multe la garantii cu dungi colorate,pete de diferite culori,etc.Per total telefonul e foarte bun,daca ai grija de el si nu prinzi unul cu pb la lcd, e f bun. Editat Iulie 7, 2016 de 8429kyd Link spre comentariu
codrut Postat Iulie 8, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2016 Am gasit la cineva un s7 edge adus din Anglia si nu stiu ce sa fac.daca sa-l iau sau nu. Link spre comentariu
cristiaCT Postat Iulie 8, 2016 Partajează Postat Iulie 8, 2016 Vezi sa nu fie rootat(knox warranty sa nu fie declansat pe 1), vezi sa aiba 6.0.1 nu 5.1.1,daca are 5.1.1 e musai sa ii dai update la 6.0.1.Daca nu isi face si da eroare nu il lua. Link spre comentariu
nightmares993 Postat Iulie 12, 2016 Partajează Postat Iulie 12, 2016 De spart, se sparge, depinde cum îl scapi şi ce noroc ai. La modelele edge nu se poate schimba sticla, este necesară înlocuirea întregului ansamblu display, care este destul de costisitoare. Link spre comentariu
codrut Postat Iulie 15, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2016 Atunci asa rau sa minta :https://www.youtube.com/watch?v=Y7jWdzh68DM Link spre comentariu
cristiaCT Postat Iulie 15, 2016 Partajează Postat Iulie 15, 2016 Eu iti zic ca am lucrat in service autorizat samsung,tu crezi pe cine vrei! Link spre comentariu
vikvn Postat Ianuarie 20, 2017 Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 o folie sticla de calitate pentru s7 edge imi poate recomanda cineva ? multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum