Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

17.07.2016 Intilnirea lamparilor.

Vizitator viobio

Postări Recomandate

pt. Romicap:  cite intilniri , adunari , etc, ai organizat tu personal?  ce va mai place la toti sa dati la fundu lu altu cu biciu cind cei mai multi nici nu ati trecut pe acolo sa vedeti macar despre ce e vorba.....din cite stiu eu doar doua persoane au avut interzis pe acolo. topicul a stat deschis doua saptamini si nu s-au exprimat prea multi ca doresc sa participe . eu am venit din concediu dupa trei zile doar ca sa pot participa...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 82
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

12

• Mihai Cimpoeru

5

• Sharky

4

• gn2009

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu am fost niciodata la o intalnire a lamparilor desi as vrea din tot sufletul  sa am timpul necesar sa pot veni si sa cunosc oameni dedicati acestui hobby numit electronica.Tare rau  ami pare sa vad ca s-a ajuns la injurii adresate unui om care nu cred ca merita asa ceva,in speta Viorel,care desi punand la dispozitia tuturor o sala cu echipamente specifice unei auditii de calitate,este aratat cu degetul . Mi se pare absolut normal ca un om care a investit timp , bani , pasiune , multi ani de munca si probabil multe sacrificii , sa aiba dreptul sa-si aduca alaturi de el oameni la fel de pasionati si cu aceleasi gusturi in materie de electronica . La urma urmei nu conteaza cat costa o incinta , telul final fiind maria sa ,,sunetul'' 

Link spre comentariu

Nu am fost niciodata la o intalnire a lamparilor desi as vrea din tot sufletul  sa am timpul necesar sa pot veni si sa cunosc oameni dedicati acestui hobby numit electronica.Tare rau  ami pare sa vad ca s-a ajuns la injurii adresate unui om care nu cred ca merita asa ceva,in speta Viorel,care desi punand la dispozitia tuturor o sala cu echipamente specifice unei auditii de calitate,este aratat cu degetul . Mi se pare absolut normal ca un om care a investit timp , bani , pasiune , multi ani de munca si probabil multe sacrificii , sa aiba dreptul sa-si aduca alaturi de el oameni la fel de pasionati si cu aceleasi gusturi in materie de electronica . La urma urmei nu conteaza cat costa o incinta , telul final fiind maria sa ,,sunetul'' 

Sunt de aceeasi parere cu @ diff un om cu un caracter deosebit.

Link spre comentariu
Vizitator decimator

Ce parere ai de preu ?
Link spre comentariu

Lasa-ma sa diger chestiunea si revin cu ceva detalii legate de preu plus ceva poze spre deliciul amatorilor de vinil si sunet 'Soft'.

Prin bunavointa prietenului meu ALEX am ascultat si eu pre-ul. Este cu mult peste ce am ascultat si realizat pana acum .

Tin sa-l felicit pe realizatorul preului cu toate ca nu ne cunoastem . FELICITARI  :aplauze

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări