Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

17.07.2016 Intilnirea lamparilor.

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Vizitator viobio

Expresia bas manelistic cred ca a introdus-o dl Mateescu si se refera la basul gen "sabufar" din portbagaj.
Bas lalait, care sare mult peste linia de spl a incintei.

Asta ar fi cea mai buna descriere a basului care ma enerveaza ,combinatia fatala este intre incinta foarte basoasa si master prost (exagerarea ,scoaterea mult prea in fata a frecventelor joase)

Aceasta intalnire ca multe altele in urma a fost intitulata "17.07.2016 Intilnirea lamparilor" (adica a fanilor si a constructorilor de echipamente cu tuburi).

Asteptam sa citesc impresiile participantilor despre echipamentele construite si testate: amplificatoare, preamplificatoare si in cel mai extrem caz despre surse si incinte.

Ca de obicei multi participanti dar putini sunt cei care isi posteaza impresiile (bune sau rele).

Cred ca ar fi bine sa lasam deoparte chestiunile personale si sa ne dedicam cu totii acestui hoby. care ne-a adus pe acest forum.

Sa auzim de bine si sa ne vedem sanatosi la urmatoarea intalnire!

Corect!

Incepind cu urmatoarea intilnire ,vreau sa fie ceva cu circuit inchis ,adica cei care au fost pina acum pot veni cu alti invitati ,care sa intre in club,intrarea se face in club doar pe baza de invitatie ,invitatia o face cel care este deja membru,daca un invitat sare calul cu ceva ,zboara din club odata cu membrul care l-a adus in club.O sa deschid un topic special si voi face intai eu invitatiile,voi concepe si un regulament ,impreuna cu dl Victor (morpheusRo) si Adrian (zal) .

Editat de viobio
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 82
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

12

• Mihai Cimpoeru

5

• Sharky

4

• gn2009

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

La o asemenea gluma ,fara sare si piper nu pot raspunde ,asa se glumeste in Oltenia ?Amza Pellea chiar avea umor si stia sa faca glume.

Nu cumva era Zabala dupa operationale asa cum singur declara?

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Nu cumva era Zabala dupa operationale asa cum singur declara?

Mircea Crisan ,te credeam mult mai celebral,daca ai ceva de impartit cu zal o poti face pe privat,de exemplu sa-l injuri sau ce doresti tu sa-i tranzmiti "de bine".De ce faci mistouri ieftine aici ?.
Link spre comentariu

Domnilor, va rog fiti mai concilianti. Recomand pentru cei cu pofte de agitatie" sectiunea bodega"

Ne dorim ca intalnirile viitoare sa fie mai atractive, personalizate......cu mai mare impact muzical.....etc.

De aceea, rog toti constructorii-lampari- tineri si batrani (incepatori sau cu experienta), sa ne prezinte realizarile (preuri, ampuri, altele)

indiferent cum arata, pentru ca la viitoarea intalnire sa avem macar patru amplifuri de ascultat si comentat.

Pentru detalii , va rog luati legatura cu Vio, Adrian sau cu mine (prin mp, sau telefon)

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Domnilor, va rog fiti mai concilianti. Recomand pentru cei cu pofte de agitatie" sectiunea bodega" Ne dorim ca intalnirile viitoare sa fie mai atractive, personalizate......cu mai mare impact muzical.....etc.De aceea, rog toti constructorii-lampari- tineri si batrani (incepatori sau cu experienta), sa ne prezinte realizarile (preuri, ampuri, altele)indiferent cum arata, pentru ca la viitoarea intalnire sa avem macar patru amplifuri de ascultat si comentat.Pentru detalii , va rog luati legatura cu Vio, Adrian sau cu mine (prin mp, sau telefon)

Dl Victor ,stati linistit ,dupa ce vom face clubul o sa ne vedem de ale noastre,nu o sa mai postam nimic de la intilnirile viitoare,nu are rost sa va pierdeti timpul cu polemici.
Link spre comentariu

Pai daca nu veti mai posta nimic de la urmatoatele intilniri si faceti cu circuit inchis, CE MAI CAUTATI AICI PE ACEST FORUM, ce sens are reclama mascata?Adica hai ca fac intilnire dar doar pentru membrii pe care ii vreau eu...Pai forumul este PUBLIC nu preferential.Sper ca un moderator sau SMOD sa vada adevaratul SCOP cautat puna acum pe aceasta sectiune, RECLAMA LOCATIEI DIN ELECTROMAGNETICA...De ce nu va faceti forumul vostru cu circuit inchis, cu plata, cu reclama directa, etc.Eu si inca un coleg am fost acuzati ca ne facem reclama mascata la realizarile noastre, si s-a mers pina la stergerea (la cerere) a topicelor...E un fel de intilnire anuntata pe un forum PUBLIC dar se accepta numai membrii clubului respectiv, preferential.Un fel de uite copile ciocolata, dar nu iti dau!Asta nu e reclama mascata?P.S nu sint interesat sa particip la nicio intilnire organizata acolo, insa este nedrept fata de alti colegi.Urit, foarte urit si necolegial...Acest topic ar trebui INCHIS!

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
De ce sa fie inchis?
Se refera la intalnirea din 17, care a fost publica. Probabil cu mici exceptii.
Multe dintre realizarile prezentate sunt publice, deschise la contributiile altora si nu sunt de vanzare.

Faptul ca unii sunt suparati nu inseamna ca intreg forumul este suparat.
De aici si exceptiile.
Link spre comentariu

Hai sa fim CORECTI!Mai ales ca se specifica CLAR ca de la urmatoarele intilniri cu circuit inchis alias "members only", NU se va mai posta NIMIC pe acest forum, si nici pe acest topic nu este nimic interesant decit 2 poze slab calitativ si parerea corecta a lui Pufuletz.De la o posta se vede adevaratul scop...

Link spre comentariu
Bun, asadar topicul ramane deschis pentru cine vrea sa posteze poze sau alte impresii/intrebari de la aceasta intalnire.
Adevaratul scop e sa stranga pasionati.
Pe viitoar fiecare e liber sa faca ce vrea.

A fi corecti nu inseamna a inchide topicul doar ca asa vrea Leco.
Link spre comentariu
Vizitator viobio

Cum am ceva studii de psihologie ,imi place sa ma joc cu mintea unora,mai precis sa le vad reactiile sau cum isi dau arama pe fata,ma bucur cind se musca momeala.Pina in acest moment sunt cam singurul care a organizat intilniri ale pasionatilor de electronica,o voi face in continuare in aceleasi conditii de pina acum.Daca am chef sa ma vad doar cu anumiti colegi de forum e alta treaba,o fac fara sa trimbitez pe aici si da.....am facut si unele intilniri fara a fi facute publice.Inca ceva ,observ ca ,chiar daca eu ma abtin sa fac polemici cu DjLeco ,el tot se baga pe aici,fara a avea nici o legatura cu acest topic,cu tuburile,cu intilnirile lamparilor,cum am spus in alta parte,nu ma deranjeaza,enerveaza,ce scrie el sau altii despre mine,asa ca poate uza tastatura cit doreste.

Editat de viobio
Link spre comentariu

Corect.Numai ca eu nu ascult muzici artificiale,generate de diverse echipamente electronice,nu-mi place sa tremure chilotii pe mine sau sa risc sa fac embolie datorita frecventelor foarte joase,fiecard cu preferinta lui.

Salut Viobio,

eu am muscat din momeala ascunsa in "diverse echipamente electronice", explicatia din partea a doua o ignor.

Pai ce ascultati acolo distinsi colegi de forum? ce ansamblu muzical, vocalisti ori instrumentisti?  din cite am vazut reproduceti CD-uri prin lampizatoare, amplificatoare cu lampi, toatea aste sunt generate electronic , torturate si amplificate pina devin placute auzului si altor parti anatomice.

Bravo ca va limitati la mijloace arhaice, respect pentru traditie si pionierii domeniului, e ceva cu totul si totul deosebit.  Inca un Bravo pentru organizarea evenimentelor in sine.

Ca la orice eveniment unele persoane sunt binevenite altele nu.  Nu e greu de inteles. Adrian a dat mesajul ca daca n-a venit nimeni sa filmeze, macar poze sa se vada in topic, ca pe vremuri la gazeta de perete. Eu ma multumesc cu filmarea de pe facebook desi e prezentat doar amplificatorul acela, tot e ceva. Oamenii cauta modele de urmat, subiecte de inspiratie, chiar si opinii critice. Nu lasati niste izbucniri de moment sa strice inceputurile. Forumul e public si se vede de peste tot si de multe generatii. Succes tuturor!

Link spre comentariu
Vizitator avocatul

Dl Victor ,stati linistit ,dupa ce vom face clubul o sa ne vedem de ale noastre,nu o sa mai postam nimic de la intilnirile viitoare,nu are rost sa va pierdeti timpul cu polemici.

Cu tot respectul domnule Viorel (așa am ințeles că vă numiți) , dați dovada de ingamfare crasă.

Am activat in trecut sub un alt username , insă am fost banat din cauza unor neințelegeri la secțiunea vanzari , si deși inițial nu am vrut sa imi mai fac cont , cand vad ce se intampla in ultima perioada pe forum , mă ia durerea de cap și nu mă pot stăpani.

Dumneavoastră credeti că dacă aveți bani mai mulți decat alții  și un spațiu in care se pot face intalniri ale colegilor constructori , sunteti altcineva față de noi ăstilalți , muritorii de rand?

Credeți că dacă scrieți ca aduceți incinte de 10000 de euro de la moșie , noi prostimea sintem deja făcuți pe noi in pantaloni?

Nu vă este asa un pic de jenă să abordați acest stil urat?

Am văzut pe forum despre vechile intalniri de la dumneavoastră , erau mult mai pline de subiect , mai multă lume , frumos organizat ; acum intr-un fel v-ați ajuns si faceți totul preferențial , mai aveți sa băgați taxa de intrare.

Văd ca aveți ceva personal cu domnul @DJLECO , vă plăcea cand era amfitrionul intalnirii , că se ocupa de tot ce ținea de aranjamente de aparate , cabluri , incinte acustice.

L-ați apreciat si laudat in una dintre postările dumneavoastră de pe acel topic cand a fost marea intalnire a lamparilor cat și a siliconiștilor , urat din partea dumneavoastră sa faceți ce faceți acum , aruncați pe oriunde puteți cu noroi in un om care v-a ajutat la anterioarele intalniri.

Văd ca acum cerșiti pe sectiunea amplificatoare de cineva care să se ocupe de organizarea intalnirii.

N-aveți pe cine sa puneți din păcate ; nu se pricepe nimeni să facă o intalnire de succes , pentru că nu au treaba cu așa ceva.

Cum am ceva studii de psihologie ,imi place sa ma joc cu mintea unora,mai precis sa le vad reactiile sau cum isi dau arama pe fata,ma bucur cind se musca momeala.

Pina in acest moment sunt cam singurul care a organizat intilniri ale pasionatilor de electronica,o voi face in continuare in aceleasi conditii de pina acum.

Daca am chef sa ma vad doar cu anumiti colegi de forum e alta treaba,o fac fara sa trimbitez pe aici si da.....am facut si unele intilniri fara a fi facute publice.

Inca ceva ,observ ca ,chiar daca eu ma abtin sa fac polemici cu DjLeco ,el tot se baga pe aici,fara a avea nici o legatura cu acest topic,cu tuburile,cu intilnirile lamparilor,cum am spus in alta parte,nu ma deranjeaza,enerveaza,ce scrie el sau altii despre mine,asa ca poate uza tastatura cit doreste.

Varsta mea pe care o am , cat si experiența de lucru cu oamenii , imi dă de ințeles ca v-ați dat seama ca ați comis o eroare in postarea anterioara , si acum incercați sa va spălati greșeala postănd in domnul psiholog.

Nu are nici cea mai mică legătură cu psilologia umană , ceea ce ați scris acolo din păcate.

Nu pot decat să va urez succes in continuare, dar să nu uitați că roata este rotundă iar șmecheria si frauda (știti bine la ce mă refer) nu vor merge la nesfarșit.

Cristian.

Editat de avocatul
Link spre comentariu
Vizitator adivsl

Salut Viobio,

Pai ce ascultati acolo distinsi colegi de forum? ce ansamblu muzical, vocalisti ori instrumentisti? 

Da,corul barbatesc nou infiintat,Pentoda Carpatina. Doamne,cata invidie pe unii. Va tine careva cu mainile legate de nu puteti face la fel?

Lasati-i frate sa face ce vor si cum doresc,ce tot va invartiti in jurul lor ca lupii la stana? Care-i de fapt motivul real?

Link spre comentariu

Mircea Crisan ,te credeam mult mai celebral,daca ai ceva de impartit cu zal o poti face pe privat,de exemplu sa-l injuri sau ce doresti tu sa-i tranzmiti "de bine".De ce faci mistouri ieftine aici ?.

La mojicii trebuie raspuns cu mojicii.

Imi pare rau ca te-am dezamagit totusi eu chiar te apreciez (pot explicita de ce o fac inca).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări