Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

17.07.2016 Intilnirea lamparilor.

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Vizitator viobio

Daca aveti chef de socializare,schimbari pareri sau doriti sa aratati si altora ce ati mai construit ,o puteti face pe data de 17.07.2016.Organizez o intilnire a lamparilor,locatia este cea deja cunoscuta.In ultimul timp eu nu am mai construit nici un amp,asa ca eu nu prea am ce sa arat,in schimb prietenul Adrian (zal) a construit un amp de exceptie,zic eu, un mic monstru care foloseste ca finale 4X6P7C,merita ascultat.

Editat de viobio
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 82
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

12

• Mihai Cimpoeru

5

• Sharky

4

• gn2009

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator viobio

Chiar daca vom fi doar cinci rataciti, eu sunt alaturi de AdrianSa speram ca va fi o duminica placutaO sa vin si eu cu ceva

Te asteptam , cred ca bifat toate intilnirile .
Link spre comentariu

Vin si eu. Aduc o pereche de boxe cu s10-64w de la paudio si apt150 de la eminence. Daca vreti pot sa aduc si o pereche cu 2xsn12mb si bmd750 de la paudio.

Editat de pufuletz
Link spre comentariu

Cine mai vine si cu ce ?

Vin si eu, dar cu nimic din pacate (la mine proiectele sunt intr-o perpetua schimbare/modificare si nu reusesc sa trag o linie...asta-s eu)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări