Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema sursa alimentare PW52057A PW52057B tv SAMUS

Postări Recomandate

La acest tv sursa scoate in loc de 5V o tensiune variabila intre 2 si 5V iar in loc de 12V o tensiune variabila intre 7 si 12V cu o frecventa de aprox 1Hz. Si fara sarcina se intampla acelasi lucru. LED-ul palpaie rosu in acelasi ritm. In prima faza consider sursa defecta. Am schimbat condensatorii electrolitici fara rezultat. As vrea o schema daca o are cineva ( eu nu am gasit). Are un integrat smd cu 7 pini care nu stiu ce este. Pe el scrie (mai mult banui, pt ca se vede foarte rau ) 111308 si 107508. Dupa aceste coduri nu am gasit nimic. 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Relav

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Cred ca acelasi tip de sursa (sau asemanatoare  PW0500205) au si : Akai LEA-19C05P; Akai LEA-22C05P; SUPRA STV-LC2435FL . Dar nici la acestea nu am gasit schema. 

Are cineva cont facut la       remont-aud.net?

Pt ca de aici

http://remont-aud.net/load/lcd_tv/raznoe_po_lcd_tv/akai_led_tv_lea24c05p_power_supply_pw0500205/200-1-0-20470

se pare ca se poate descarca schema cu sursa pw0500205.

Editat de Relav
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări