legionaru Postat Iulie 6, 2016 Partajează Postat Iulie 6, 2016 Este dintr-un cuptor care a fost folosit fara folia de mica; fereastra arata jalnic, plina de grasime, stropii ajungand pana pe ghidul de unda, care are o perforatie de vreo 2mm diametru, Intrebarea este: pot acoperi perforatia cu fludor, sau se topeste? asta binenteles dupa ce-l curat, montez folia de mica si... siguranta de pe HV Link spre comentariu
surubarila Postat Iulie 7, 2016 Partajează Postat Iulie 7, 2016 Sanatate permanenta! Daca va referiti la "capacelul" care protejeaza antena, acela nu se mai poate repara.Daca aveti un amic strungar vi-l poate face avandu-l ca model pe cel stricat.Desigur grosimea peretelui nu o poate reduce la fel ca a originalului,important e sa intre "fest".Eu am recuperat cateva magnetroane asa.PS. cred ca aici pe forum am citit ca unii au folosit corpul unor C-uri electrolitice,asa ceva n-am incercat. Link spre comentariu
legionaru Postat Iulie 7, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2016 da, am gasit pe forum chestia cu condul electrolitic si merge foarte bine. caz rezolvat! Link spre comentariu
adydep Postat Iulie 7, 2016 Partajează Postat Iulie 7, 2016 E bine de știut,că ghidul de undă poate fi recuperat de la magnetroane defecte Link spre comentariu
PINTI Postat Iulie 7, 2016 Partajează Postat Iulie 7, 2016 Tot ce s-a afirmat mai sus, de catre colegi, este perfect adevarat. Inlocuirea acelui capacel este destul de simpla. Vreau, totusi sa fac si eu cateva precizari. Acel capacel, aflat la capatul magnetronului si izolat de un material ceramic tubular se numeste antena magnetronului. Ghidul de unda este acea incinta dreptunghiulara, inchisa ermetic, in care intra antena magnetronului. Iesirea ghidului de unda se observa usor pe peretele din dreapta. Fanta acestuia este acoperita cu o folie de mica de forma dreptunghiulara. Deasupra foliei de mica exista o mica umflatura de forma semirotunda. Aceasta este o mica antena parabolica, ce are in focar antena magnetronului si are rolul de a reflecta si imprastia radiatia de microunde in intreaga incinta a cuptorului. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum