wally_gatter Postat Iulie 9, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2016 Am sugrumat furtunul de la presostat si tot asa se comporta,, rezistenta are 24 de ohmi , deci nu e arsa.. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 9, 2016 Partajează Postat Iulie 9, 2016 Presostatul functioneaza astfel: are un furtunas de la duza care intra in cuva msr. Cand nivelul apei creste comprima aerul din furtunas proportional cu inaltimea apei in cuva sa zicem undeva la 20 cm. Deci cand presiunea ajunge la nivelul reglat - (echivalentul unei coloane de apa de 20 cm ) inchide un contact si programatorul poate trece la o alta etapa din ciclu. Daca sugrumi furtunasul presostatului logic nivelul apei ar trebui sa creasca nelimitat dar probabil ca acest timp de umplere a cuvei la presiune normala este mai mic decat timpul alocat de programator, asta inseamna ca, cuva nu se poate umple in acest timp maxim alocat de programator. Dupa cum spuneam zic sa verifici electrovalva, raspunzatoare de debitul a[ei ce intra in masina Link spre comentariu
wally_gatter Postat Iulie 10, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2016 ok.. verificam valva atunci .. se aude un bazait cam enervant de tare al valvei .. am verificat inca o data presiunea apei de la admisie umpland un pet de 2 litri in doar cateva secunde.. deci presiune este.. revin cu raspunsul in legatura cu valva. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 10, 2016 Partajează Postat Iulie 10, 2016 Poti demonta electrovalva de pe masina si apoi alimentata la retea masori ce debit de apa ai. Daca nu lasa sa treaca apa suficient se poate desface si curata depunerile de piatra. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Iulie 10, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2016 Am desfacut electrovalva. curata la prima vedere !!! dar am descarcat si pdf-ul cu datele masinii de spalat. in PDF imi da o rezistenta pentru electrovalva cuprinsa intre 3,4 si 4,5 kiloohmi. am masurat-o si are 3,6k . deci e in parametri.. cum desfac corpul pompei ca sa ajung la partea mobila/pistonas ? Link spre comentariu
neluelectron Postat Iulie 10, 2016 Partajează Postat Iulie 10, 2016 Suta la suta defect programatorul ,alterat dumpul cel mai sigur ..... Link spre comentariu
wally_gatter Postat Iulie 10, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2016 Suta la suta defect programatorul ,alterat dumpul cel mai sigur ..... Da !!! Era programatorul defect.. l-am desfacut si am gsit problema pe cabaj.. am remediat problema si acum am dat primul test.. a luat apa ca lumea si ciclul merge normal.. o sa revin cu raspunsul cert daca aia ra singura problema. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum