Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum creez ecou?

Vizitator falex

Postări Recomandate

Vizitator falex

Buna!

Ma confrunt cu urmatoarea problema: o bisericuta, mica, cu strane de lemn, covoare pe jos. Biserica nu are deloc ecou, atat cantaretul cat si preotul au sesizat acest lucru. Ma gandeam ca am avea nevoie de 2-3 boxe, puse in colturile incaperii. Asta ar ajuta?

P.S. va rog, fara comentarii rautacioase :)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marian

5

• Radiotelegrafist

5

• lutza2

3

• miron1947

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Sunt sisteme audio care au incorporat efectul de ecou inclusiv cel de reverb cand se foloseste ca sursa de semnal microfonul

Link spre comentariu

eu as prefera a doua varianta cu microfonul.

Eu am specificat in ce conditi apare ecoul in mod natural, nu ca solutie, d-l intreba daca dispune spatial mai multe incinte poate produce ecou, in acest context m-am referit.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Eu cred ca se vrea un sunet spatial, poate ceva in genul montajelor pseudo-stereo , care erau odata prin tehnium. Un ecou intr-un spatiu mic o sa fie tare enervant. Amin, amin, min, in, n

Link spre comentariu

Eu am specificat in ce conditi apare ecoul in mod natural, nu ca solutie, d-l intreba daca dispune spatial mai multe incinte poate produce ecou, in acest context m-am referit.

tinand cont de faptul ca spatiul este mic, mie greu sa cred ca se poate obtine acel efect de ecou fara ceva aparatura electronica adecvata :scarpin

Link spre comentariu

Efectul de reverb nu este chiar ca un ecou într-o peșteră, repetiția fiind una de foarte scurtă durată, deci nu va fi de genul Ecou, ecou, cou....

Multe dispozitive au și un reglaj al reverberației, nu știu însă dacă și microfonul respectiv îl are.

Link spre comentariu

PT2399 oferta reglaj de feedback ( adica intensitatea repetitiilor ) cat si delay, adica timpul dintre repetitii, este ieftin si perfect pentru asa ceva.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări