Vizitator tawyx Postat Aprilie 7, 2007 Partajează Postat Aprilie 7, 2007 :smt006 Cine a incercat si a reusit sa decodifice si sa faca un frecventzmetru cu afisoarele de la vechile calculatoare de buzunar sau de birou, de tip digitron? :weedman: Tawyx Link spre comentariu
Yo4You Postat Aprilie 7, 2007 Partajează Postat Aprilie 7, 2007 Eu nu am prins era digitroanelor ci LCD-urilor deci nu am explicatii.Apropos am prins tuburi nixie si l-am facut sa lumineze altceva nu stiu. Link spre comentariu
Vizitator tawyx Postat Aprilie 7, 2007 Partajează Postat Aprilie 7, 2007 Stiu ca am cateva pe verde, iar ca marime pentru cei 12 digitzi cat are e chiar mic. Un amic imi spunea ca intr-un almanah Tehnium de prin anii 1983 sau 1984 a aparut un decodificator pentru aceste digitron displeyuri, cu integrate romanesti de tipul CDB. Dar nu am dat de aceasta documentatzie. In calculatoare era un integrat specializat si 2-3 tranzistoare care il faceau sa functzioneze la o baterie de 9 V cu un consum infim. Credeam ca "rechinii" din radioamatorism au incercat ceva in acest domeniu. :supz: Link spre comentariu
ionut20 Postat Aprilie 8, 2007 Partajează Postat Aprilie 8, 2007 de ce scri cu text bold-uit :confuz1 Link spre comentariu
lmm Postat Aprilie 8, 2007 Partajează Postat Aprilie 8, 2007 am un calc functional casio fx120 cu digitroneste multiplexatcind voi avea timp voi masura din nou tensiunile din ce mi-aduc aminte:3v filament27v pe segmenteconsum pe segment 12mw Link spre comentariu
d2134 Postat Aprilie 8, 2007 Partajează Postat Aprilie 8, 2007 Un amic imi spunea ca intr-un almanah Tehnium de prin anii 1983 sau 1984 a aparut un decodificator pentru aceste digitron displeyuri, cu integrate romanesti de tipul CDBAlmanah Tehnium '83 pag 76.http://rapidshare.com/files/20593253/TEHNIUM_83.pdf Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Aprilie 8, 2007 Partajează Postat Aprilie 8, 2007 de ce scri cu text bold-uit :confuz1Ca sa ma faca sa-l dezactivez :weedman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum