Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

bohrmasina aeg

POLAKU2002

Postări Recomandate

Buna ziua.este vorba de o bohrmasina aeg puternica dar care o problema cu condesatorul si vreau sa il inlocuiesc dar este o dilema...valorile incorporate.....are scris asa....0,15+2x0,0025uf..are 3 terminale 2 negre si unul albastru ce pare a fii un comun,.originalul nu am dat de el si as vrea sa pun c separate....ma puteti indruma cu ceva valori?....sa fie 150nf +2x2,5nf?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• POLAKU2002

3

• adydep

2

• PINTI

1

• surubarila

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Sanatate permanenta!Asa ceva iti trebuie,cel din poza e romanesc(IPRS).O sa-l masor ca nu mai stiu sigur,parca 0,1 micro e intre terminale si cei de 2,5 nano intre fiecare terminal si carcasa metalica. Da cautare:condensator polipropilena 3 terminale 220N/2,7N MIFLEX(ca sa nu dau numele magazinului)

post-203762-0-65958000-1467794330_thumb.jpg

Editat de surubarila
Link spre comentariu

Nu-l mai pune domne',numai că atunci când o să dai găuri,o să bruiezi baba care ascultă radio pe modulație de amplitudine-UL,UM sau US :96

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări