Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Unitra 90W - reconditionare

daniels

Postări Recomandate

• Răspunsuri 167
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• daniels

54

• paul_78

29

• Shambala

28

• florinpascu

16

Am cumparat zilele astea bobine pentru tweetere si mai demult au fost inlocuite suspensiile la basii de la cele de 75W, Suspensiile nu le-am inlocuit eu, dar pot da detalii si poze comparative despre bobinele de la tweetere.

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Boxele le ascult in fiecare zi. La filtre nu a mai fost cazul sa umblu. Imi plac asa cum au iesit. Ca modificare, i-am pus o bucata de vatelina numai in spatele difuzorului de bas. Bucata aia de vatelina nu este prinsa de nimic.

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Eu am mutat difuzoarele de bas si tweterele din boxele de 90 w , modelul prezentat de tine , in incintele celor de 75 w . Am pastrat filtrele si mediile , am constatat ca la volum mai marisor se comporta mult mai bine ( boxele de 75 w )

Link spre comentariu

Da asa este , am masusrat interiorul si volumul interior este acelasi . Numai ca in acelasi volum au pus basi de 60 W in comparatie cu 40w ale unitrelor de 75 , si tweterul este de 70 w , in comparatie cu cel de 40 w al unitrelor de 75. Mediile sunt identice , ca nr de wati , difera doar sasiul difuzorului. Probabil ca diferenta de cei 15 W o da doar difuzorul de bas . Parerea mea este ca filtrele de la unitrale de 75 sunt mult mai bune decat la cele de 90.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări