Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa ECi 20600E

Postări Recomandate

Am cumparat sursa din subiect.Arata exterior -interior ca in poze.Specificatiile ar fi:0-24 VDC voltage, 10 amp max.0-24 VAC variable, 15 amp max.130 VAC variable, 0-2 amp max.115 VAC 60 Hz. Input.Este interesanta.Astept pareri ,discutii dar pertinente.Eu am cumparat-o pentru ca are AC reglabil ceea ce cautam eu.

post-197538-0-62068400-1467726551_thumb.jpg

post-197538-0-45942100-1467726556_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Singurul reglaj este din autotraf indiferent pe ce domeniu sunt si se poate ca butoanele sa fie doar pentru voltmetru.Atat pot sa spun ca autotraful este in serie cu primarul trafului mare.Nu am avut timp sa studiez.Bine ar fi daca undeva s-ar gasi schema.Este interesant facuta.

Link spre comentariu

Sa-mi dau si eu cu parerea (cred ca pertinenta :limb: ):

- sursa nu este stabilizata, nici AC nici DC (doar redresare+filtrare);

- are o parte electronica (alimentata de traf-ul mic de pe cablaj) ce asigura functiile:

- voltmetru/ ampermetru AC/DC,

- semnalizare suprasarcina atat AC cat si DC (se vad in poza shunt-urile si elementele de calibrare);

- traf-ul mare se alimenteaza prin autotraf si asigura iesirile de curent mare AC/DC (separate galvanic fata de retea, a se vedea si conectorii de iesire);

- iesirea de AC 0-130V e asigurata de autotraf (neseparata fata de retea).

Link spre comentariu

Asa cred si eu ca este.Iesirea de 0-130V nu e separata fata de retea.CC si AC de 0-24 este separata.Si da nu are stabilizator.In curent duce bine azi am testat-o pe sarcina.Cum am spus pe mine ma intereseaza partea de AC reglabila de CC am multe surse.Repar tot felul de placi electronice alimentate cu AC diferite tensiuni si e greu fara o sursa din asta.Faptul ca are si CC 0-24V/10A si AC 0-130V/2A il consider bonus.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări