dan cod Postat Iulie 5, 2016 Partajează Postat Iulie 5, 2016 Am cumparat sursa din subiect.Arata exterior -interior ca in poze.Specificatiile ar fi:0-24 VDC voltage, 10 amp max.0-24 VAC variable, 15 amp max.130 VAC variable, 0-2 amp max.115 VAC 60 Hz. Input.Este interesanta.Astept pareri ,discutii dar pertinente.Eu am cumparat-o pentru ca are AC reglabil ceea ce cautam eu. Link spre comentariu
QQme Postat Iulie 6, 2016 Partajează Postat Iulie 6, 2016 Se pare ca AC-ul se regleaza manual din acel autotraf. Link spre comentariu
Marian Postat Iulie 6, 2016 Partajează Postat Iulie 6, 2016 Eu pe panou in dreptul acelui buton vad AC/DC voltage adjust, cu comutare intre functii de la butoanele de sub afisaj, deci butonul ala ( si implicit autotraful ) regleaza si alternativ si continuu... Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 6, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2016 Singurul reglaj este din autotraf indiferent pe ce domeniu sunt si se poate ca butoanele sa fie doar pentru voltmetru.Atat pot sa spun ca autotraful este in serie cu primarul trafului mare.Nu am avut timp sa studiez.Bine ar fi daca undeva s-ar gasi schema.Este interesant facuta. Link spre comentariu
nelu F Postat Iulie 6, 2016 Partajează Postat Iulie 6, 2016 Sa-mi dau si eu cu parerea (cred ca pertinenta ): - sursa nu este stabilizata, nici AC nici DC (doar redresare+filtrare); - are o parte electronica (alimentata de traf-ul mic de pe cablaj) ce asigura functiile: - voltmetru/ ampermetru AC/DC, - semnalizare suprasarcina atat AC cat si DC (se vad in poza shunt-urile si elementele de calibrare); - traf-ul mare se alimenteaza prin autotraf si asigura iesirile de curent mare AC/DC (separate galvanic fata de retea, a se vedea si conectorii de iesire); - iesirea de AC 0-130V e asigurata de autotraf (neseparata fata de retea). Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 6, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2016 Asa cred si eu ca este.Iesirea de 0-130V nu e separata fata de retea.CC si AC de 0-24 este separata.Si da nu are stabilizator.In curent duce bine azi am testat-o pe sarcina.Cum am spus pe mine ma intereseaza partea de AC reglabila de CC am multe surse.Repar tot felul de placi electronice alimentate cu AC diferite tensiuni si e greu fara o sursa din asta.Faptul ca are si CC 0-24V/10A si AC 0-130V/2A il consider bonus. Link spre comentariu
mihaighe Postat Iulie 6, 2016 Partajează Postat Iulie 6, 2016 (editat) Misto sursa. Din aceleasi considerente am cumparat eu asta: http://www.radiomuseum.org/r/techni_tha_netzgeraet_regeltrafo_uhs.html cu schema pe care o atasez,la mime autotransformatorul este chiar pe miez de traf U. Editat Iulie 6, 2016 de mihaighe Link spre comentariu
mihaighe Postat Iulie 7, 2016 Partajează Postat Iulie 7, 2016 Atat pot sa spun ca autotraful este in serie cu primarul trafului mare.Nu am avut timp sa studiez.Bine ar fi daca undeva s-ar gasi schema.Este interesant facuta. Cred ca e pe post de divizor ,numai asa ar asigura un reglaj optim. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum