Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema conectare tastatura laptop

Vizitator sarac.raul Sarac

Postări Recomandate

Am un Acer Aspire E5-572G si zilele astea l-am desfacut sa il aspir de praf. Dupa asamblare am observat ca nu merg cateva taste. Dupa multe incercari am observat ca nu se face contact bun intre folie si mufa si in momentul in care folia este apasata in jos(in urma capsarii la loc a tastaturii) nu mai merg acele taste. Eu momentan stau cu tastatura desfacuta si necapsata la loc pentru a putea folosi toate tastele(adica folia sta putin ridicata). Asta ma duce cu gandul ca nu se strange destul folia in acea mufa, desi nu iasa folia afara chiar daca trag de ea. Voi ce parere aveti si ce solutii imi recomandati?

Mecanismul de pindere este asemanator cu acesta: http://www.irisvista.com/tech/laptops/Toshiba-Portege-R200/big/replace-damaged-keyboard-07.jpg

Cred ca cel mai prost mecanisc de prindere.

Daca aveti nevoie de poze/informatii suplimentare va rog sa cereti.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

1

• digix

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Pai trebuie ori sa va cumparati o alta tastatura originala pentru laptop-ul dvs,ori daca nu deconectati-o tastatura aceasta de laptop si folositi o tastatura normala pe usb..pentru pc-uri/laptop-uri. :scarpin

O zi minunata va doresc !!!

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Daca mufa si sistemul de fixare de pe placa de baza sunt ok cel mai probabil tastatura are probleme.

In toate situatiile intalnite de mine atunci cand nu merge un grup de taste, schimbarea tastaturii a rezolvat problema.

Link spre comentariu

Mufa nu stiu cum pot sa o verific sa vad daca e ok. Mecanismul de prindere este in regula(cel putin asa pare), dar pur si simplu cand ridic de tastatura(evident se intinde folia in sus) nu mai merg tastele sau daca o fixez(folia e apasata in jos pe placa de baza) la loc nu mai merg unele taste(z,v,b,space,backspace).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări