Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema tv SAMSUNG

Postări Recomandate

Va salut colegi,am si eu nevoie de schema acestui tv cu urmatoarele detali:model no:CK-5073z,procesor:SZM-137M3(9638)K3,memorie:xl24c04p,jungla:63900g(M52309SP)sunet:tda7056,cadre:TA8445K,final video:TDA6103Q,sasiu:AA41-10443A,mentionez ca sursa nu am putut identifica deoarece are chooperul si componentele aferente lipsa si vreau sa-i adaptez o sursa cu choper si nu cunosc tensiunile de lucruhttp://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php/sursa-tensiuni-p-1702 va multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Radiotelegrafist

10

• leoncris

3

• ANDRASONI LUCIAN

2

• ionel sm

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Da aceasta este schema,va multumesc domnule ionel o zi buna si multa sanatate.

Am montat acea sursa din linck-ul de la #1 si am constatat ca se desfasoara imaginea doar jumate de sus in jos lucru care ma duce la integratul cadre TA8445K defect,stiti cumva de un echivalent?va multumesc.

Link spre comentariu

Echivalentul este AI05SD84450 , dar mai usor gasiti originalul.Acel integrat eu nu l-am gasit niciodata defect, verificati etajul  de baleiaj vertical acolo, aveti altceva defect.Verificati (schimbati) D301,C407, masurati VR302,R302,R304 ,in pinul 3 la MC301 trebuie sa aveti 7,9V ,iar in pinul 7 la TA8445K , 24V.Succes!

Editat de ANDRASONI LUCIAN
Link spre comentariu

stiu ca gasesc de cumparat,dar am pe sasiuri ceva integrate asemanatoare si deaceea am intrebat ca poate gasesc vreun echivalent.

ce dioda pot pune in locul lui d301 care face functia de fly back ca ma gandesc ca poate dace figuri in tensiune,de obicei pun 1n4007,ba 157,etc?

Link spre comentariu

problema rezolvata prin schimbarea integratului cadre,va multumesc celor care ati contribuit cu cate o idee.

Link spre comentariu

va multumesc domn ionel,care este procedura cu care trebuie gasita o telecomanda pentru un tv?dupa ce trebuie sa ma ghidez?

Link spre comentariu

Da cautare dupa "remote control samsung CK-5073z" si vezi ce-ti afiseaza.

mia dar rezultat la fel ca a lui domnul ionel,va multumescdomn Relav.

Dupa ... procesor.

Telecomanda : 3F14-00034-321

http://monitor.espec.ws/section1/topic120502.html

P.S

Sasiul este SCT-11B , nicidecum :AA41-10443A

mai greu pentru mine cu identificare dupa procesor :scarpin

dar cu identificarea unui traf echivalent din seria hr sau fbt cum este?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări