muz1ca Postat Iunie 28, 2016 Partajează Postat Iunie 28, 2016 pai an transformator toroidal care sa intrerupt primaru si am reusit sa vad unde sa intrerupt l-am lipit si cand il bag in priza fara secundar se incinge rau de tot bine avea si o piesa lipita la intrare de 220 volti care nustiu exact la ce foloseste picture upload Link spre comentariu
validae Postat Iunie 28, 2016 Partajează Postat Iunie 28, 2016 Siguranță termică. Vezi dacă mai are continuitate între terminale, dacă nu, e întreruptă.Eu cred că ai reușit să provoci un scurtcircuit în bobinajul primar, dacă nu avea deja unul și atunci când s-a întrerupt prima dată.Asta explică încingerea rapidă în gol. Trebuie dat jos tot primarul cu atenție și văzut unde este spira în scurt, izolat bine și rebobinat la loc cu atenție. Link spre comentariu
muz1ca Postat Iunie 28, 2016 Partajează Postat Iunie 28, 2016 pai am dat jos cam 5 metri de sarma si acolo era in scurt dupa ce l-am rebobinat am verificat cu aparatul de masura sa vad daca da la scurt si nu avea scurt. e bobinat primaru cu sarma dubla acu poate nu am legat bn firele Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum