Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pescuit pe Aries

spik

Postări Recomandate

Salut,

O sa merg o saptamana, in concediu, la Garda de sus.

Gazda mi-a spus ca pot pescui pastrav, lipan ca doar curge Ariesul prin spatele pensiunii! :aplauze

Numai ca eu nu stiu nimic de pecuitul in astfel de ape :rade: daar vreau sa incerc!!!

Asadar, ce imi trebuie?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Radiotelegrafist

7

• spik

4

• jiji55

3

• MLGore

3

Top autori în acest subiect

Salut,

Gazda mi-a spus ca pot pescui pastrav, lipan ca doar curge Ariesul prin spatele pensiunii! :aplauze

Numai ca eu nu stiu nimic de pecuitul in astfel de ape :rade: daar vreau sa incerc!!!

Asadar, ce imi trebuie?

Cautati pe youtube si sigur o sa gasiti raspunsuri.

Link spre comentariu

Cauta forum pescuit adica :www pescuitul.ro :dans: Fir intins! Cand ai sa revii,sa ne spui o poveste...pescareasca! :57

Editat de morocanosul
Link spre comentariu

Lanseta + mulineta .

Naluci   Strike pro baby pro (auriu cu spate negru) si Salmo Hornet 2.5 cm, Salmo Tinny (care sa imite vietatile din zona) si rotative mici Nr.00.

Link spre comentariu

Salut,

Sa ne spui si noua daca reusesti sa prinzi ceva :)  Am fost pe acolo dar pestii par cam plecati de prin apele alea :)))

Link spre comentariu

Pai, nu fac iluzii, da' de, sa-mi fac moftul!In "retragere" facem o escala si pe la Calimanesti...mai "arunc" lanseta si in lacul de la barajul de acolo.Acum vreo trei ani am luat 3-4 carasi intr-o ora...In aval am pierdut cateva monturi, tocmai daduse drumul la apa!

Editat de spik
Link spre comentariu

Ce te miri un 0,2 de calitate face fata cu brio.

Sau te miri ca a zis 0,2 si nu 0,20.

Ma mir pentru ca dau si eu la peste de o viata si nu am vazut niciodata (Relon)Guta mai subtire de 0,15mm

Link spre comentariu

Ma mir pentru ca dau si eu la peste de o viata si nu am vazut niciodata (Relon)Guta mai subtire de 0,15mm

0,2 este mai gros decat 0,15 al tau !!!!

Pentru cultura ta asa eu pescuiesc si cu monofilament de 0,08 sa nu mai vorbim de textil de 0,06.

Daca nu ai vazut tu asta nu inseamna ca nu exista.

Inteleg ca la Dunare nu se poate pescui cu un fir mai subtire de 0,15.

Spik - te sfatuiesc sa intrebi despre regimul in care se poate pescui in zona. In general apele de munte sunt administrate de Romsilva.

Link spre comentariu

0,2 este mai gros decat 0,15 al tau !!!!

Pentru cultura ta asa eu pescuiesc si cu monofilament de 0,08 sa nu mai vorbim de textil de 0,06.

Daca nu ai vazut tu asta nu inseamna ca nu exista.

Inteleg ca la Dunare nu se poate pescui cu un fir mai subtire de 0,15.

Spik - te sfatuiesc sa intrebi despre regimul in care se poate pescui in zona. In general apele de munte sunt administrate de Romsilva.

Nu va contrazic doar ca nu am vazut decat la plasele de pescuit monofilanent cele chinezesti care sunt interzise prin lege,si cu toate acestea sunt folosite de catre braconieri la mine in zona.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări