gabi amariucai Postat Iulie 4, 2016 Partajează Postat Iulie 4, 2016 Buna stiu ca mai sunt topicuri de acest gen da mu am gasit rezolvare la problema mea . am o masina de spalat wirpool deorece am achizitionat alta miam zis sa fac un polizor din motorul ei stiu ca el are turatii forte mari si nu prea e bun ca polizor dar mam gandit sa-l iau cu tot cu variatorul de turatie din masina doar ca nu prea stiu cum deoarece are mai multe butoane iar eu vreu doar variatorul fara selectorul de starcere samd. Aveti reo ide cum as putea face asta Link spre comentariu
adydep Postat Iulie 4, 2016 Partajează Postat Iulie 4, 2016 Cumpara domne un polizor din comert,nu umbla cu prostii.Motorul de masina de spalat,alimentat direct la retea,are o turatie nebuna:sparge piatra de polizor,si ti-o azvarle in cap. Uitati aici polizoare :https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=7&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjkl9OZq9rNAhWYHsAKHRp2ARgQFgg0MAY&url=http%3A%2F%2Fwww.stern-austria.ro%2Fmasini-de-taiat-si-modelat-lemn-si-metal%2Fpolizoare-de-banc%2F&usg=AFQjCNEqJ_b3-AdQYFcM9Whfnycv4C4_5Q&sig2=aVS8h_izRtp9yHbg2WMUfQ. Pentru 100-150 lei(cat costa un polizor),ajungi in spital cu capul spart...si asta in cazul fericit.... Link spre comentariu
mihaighe Postat Iulie 4, 2016 Partajează Postat Iulie 4, 2016 Sustin ce spune colegul,motorul are turatie mult prea mare pentru cat rezista piatra. Nu se merita sa te joci cu sanatatea. Link spre comentariu
gabi amariucai Postat Iulie 4, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2016 Mam gandit sa cumpar dar as fi vrut sa fac eu mai invatam cate ceva eu nu il alimentam direct la retea ci prin variatorul masini Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 4, 2016 Partajează Postat Iulie 4, 2016 Sa zicem ca electronic o scoti la capat,dar ce faci cu partea mecanica?Un proiect cu scop didactic as intelege,merita sa te muncesti sa comanzi acel motor,si e realizabil.Dar un polizor presupune un filet pe ax,saibe cu piulita,o piesa de centrare pt piatra,un suport de prindere,o aparatoare pt minim de protectie cand lucrezi cu el...asta in cazul cand va fi facut pt lucru.Inevitabil ai nevoie de un strung echipat cu strungar si accesorii(basca materiale,sudura si tot ce mai cuprinde un atelier mecanic decent dotat).Ti se pare mai ieftin sa folosesti acel motor,insa daca ajungi sa finalizezi proiectul,o sa constati ca era mai economicos sa cumperi unul de gata.Cand nu se gaseau,foloseam fel de fel de improvizatii cum vrei sa faci tu,dar acum cand si ochi de om gasesti de cumparat,zau daca merita sa mai pierzi vremea cu asa ceva...si nici nu-ti iese ca unul industrial. Link spre comentariu
gabi amariucai Postat Iulie 4, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2016 Ai dreptate o sa cumpar deorece sunt foarte ieftine nu se merita sal fac Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum