Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Polizor din motor masina de spalat

gabi amariucai

Postări Recomandate

Buna stiu ca mai sunt topicuri de acest gen da mu am gasit rezolvare la problema mea . am o masina de spalat wirpool deorece am achizitionat alta miam zis sa fac un polizor din motorul ei stiu ca el are turatii forte mari si nu prea e bun ca polizor dar mam gandit sa-l iau cu tot cu variatorul de turatie din masina doar ca nu prea stiu cum deoarece are mai multe butoane iar eu vreu doar variatorul fara selectorul de starcere samd. Aveti reo ide cum as putea face asta

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gabi amariucai

3

• doru3160

1

• mihaighe

1

• adydep

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Cumpara domne un polizor din comert,nu umbla cu prostii.Motorul de masina de spalat,alimentat direct la retea,are o turatie nebuna:sparge piatra de polizor,si ti-o azvarle in cap.

Uitati aici polizoare :https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=7&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjkl9OZq9rNAhWYHsAKHRp2ARgQFgg0MAY&url=http%3A%2F%2Fwww.stern-austria.ro%2Fmasini-de-taiat-si-modelat-lemn-si-metal%2Fpolizoare-de-banc%2F&usg=AFQjCNEqJ_b3-AdQYFcM9Whfnycv4C4_5Q&sig2=aVS8h_izRtp9yHbg2WMUfQ. 

Pentru 100-150 lei(cat costa un polizor),ajungi in spital cu capul spart...si asta in cazul fericit....

Link spre comentariu

Sa zicem ca electronic o scoti la capat,dar ce faci cu partea mecanica?Un proiect cu scop didactic as intelege,merita sa te muncesti sa comanzi acel motor,si e realizabil.Dar un polizor presupune un filet pe ax,saibe cu piulita,o piesa de centrare pt piatra,un suport de prindere,o aparatoare pt minim de protectie cand lucrezi cu el...asta in cazul cand va fi facut pt lucru.Inevitabil ai nevoie de un strung echipat cu strungar si accesorii(basca materiale,sudura si tot ce mai cuprinde un atelier mecanic decent dotat).Ti se pare mai ieftin sa folosesti acel motor,insa daca ajungi sa finalizezi proiectul,o sa constati ca era mai economicos sa cumperi unul de gata.Cand nu se gaseau,foloseam fel de fel de improvizatii cum vrei sa faci tu,dar acum cand si ochi de om gasesti de cumparat,zau daca merita sa mai pierzi vremea cu asa ceva...si nici nu-ti iese ca unul industrial.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări