sebi_c Postat Iulie 11, 2016 Partajează Postat Iulie 11, 2016 (editat) ... Singura problema cu acest tub o gasesc in procurarea soclurilor. Cele bune de la rusi nu sunt ieftine, deci daca iei doua te mai si vamuieste, iar daca iei cate unul (sa scapi de vamuire) transportul ajunge scump. Sunt multe statii militare dezafectate, distruse, etc. In ele gasesti o gramada de socluri de acest gen (12J1L, 2J27L,...). De exmplu pe 16 Iulie la Mako, in Ungaria (la granita cu RO), este un targ unde gasesti tot felul de chestii din astea. http://www.ha8kci.hu/ PS: Hai ca au si in romaneste! http://www.ha8kci.hu/2016_romaneste.html Editat Iulie 11, 2016 de sebi_c Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iulie 11, 2016 Partajează Postat Iulie 11, 2016 La obiect, domnilor, la obiect...si eu imi pot aminti cum furam cirese din ciresul lui Mos Batu de la bunica de la tara....si cum i-am spanzurat un caine mort de gard dupa ce ne-a cocosat in bataie cand ne-a prins in ciresul lui... Mno, cer scuze de offtopic si ca v`am plictisit cu greselie facute in depanare la ARMT in tinerete din care am mai invatat citeceva, inclusiv diferentele dintre R104 si R104M. A fost interesant si instructiv capitolul acela al vietii mele si chiar mi`a placut , spinzuratul ciinilor l`am lasat in seama altora. Grig Link spre comentariu
Untold Postat Iulie 11, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2016 Dom' Grig, da' ce subtil ati fost, parol! Eu la 10 ani, recunosc, ma-ncaltam cu fesu' si spanzuram caini morti...deh, fistecare dupa inzestrari... Link spre comentariu
imreberes Postat Iulie 11, 2016 Partajează Postat Iulie 11, 2016 (editat) "De exmplu pe 16 Iulie la Mako, in Ungaria (la granita cu RO), este un targ unde gasesti tot felul de chestii din astea. http://www.ha8kci.hu/ PS: Hai ca au si in romaneste! http://www.ha8kci.hu/2016_romaneste.html" Ar trebui sa mergem in grup acolo, in general la astfel de intalniri se gasesc lucruri la preturi bune! Editat Iulie 11, 2016 de imreberes Link spre comentariu
sebi_c Postat Iulie 11, 2016 Partajează Postat Iulie 11, 2016 (editat) ... Ar trebui sa mergem in grup acolo, in general la astfel de intalniri se gasesc lucruri la preturi bune! Pai tu ce crezi ca fac? Mai o lampa, mai o vechitanie (ca nu mai am unde sa le pun!)! Am uitat de pranzul cu 15lei, la discutii cu alti amatori. Sper sa vina si ceva nemti cu ceva de vanzare! Am vazut ca prezinta cineva un SDR, sunt curios! Eu chiar muncesc sa fac unul, intr-o varianta combinata cu o retea polyphase cum se vede aici Scuze pentru abatere de la topic! Editat Iulie 11, 2016 de sebi_c Link spre comentariu
zal Postat Iulie 11, 2016 Partajează Postat Iulie 11, 2016 Din punctul ăsta de vedere, cei din vestul ţării au noroc să găsească piese la vecinii unguri, cei din est la vecinii moldoveni, doar noi de pe aici nu avem ce lua de la bulgari sau turci. Noroc cu vechile unităţi militare. Link spre comentariu
sebi_c Postat Iulie 11, 2016 Partajează Postat Iulie 11, 2016 Din punctul ăsta de vedere, cei din vestul ţării au noroc să găsească piese la vecinii unguri, cei din est la vecinii moldoveni, doar noi de pe aici nu avem ce lua de la bulgari sau turci. Noroc cu vechile unităţi militare. Mda, noi avem legatura pe autostrada cu vestul! :-) Pana la Viena, cam aceeasi distanta ca pana la Bucuresti, dar pe autostrada. Dar si bulgarii au stocuri, ce-i drept, mai scumpe ca la moldoveni, dar sunt. Iarasi offtopic, bata-l vina! Scuze! Mno, cer scuze de offtopic si ca v`am plictisit cu greselie facute in depanare la ARMT in tinerete din care am mai invatat citeceva, inclusiv diferentele dintre R104 si R104M. A fost interesant si instructiv capitolul acela al vietii mele si chiar mi`a placut , spinzuratul ciinilor l`am lasat in seama altora. Grig Eu am dat sepcialitatea de radiotelegrafist pe un R104M portabil, in padurea de la Vestem, singur, singurel, eu statia, o masa si un acumulator. Putin reacord si a mers perfect! Link spre comentariu
simson Postat Iulie 12, 2016 Partajează Postat Iulie 12, 2016 luati ca exemplu cam ce transformatoare de iesire trebuiesc pentru 1.5W in trioda sau 3W in pentoda (UL) si ce sasiu elegant si de bun simt,fara multe inscriptionari (ca la cimitir !) multe gauri si suruburi...,asa ceva frumos am vazut doar la un singur coleg de-al nostru si anume; amplificatoarele lui Sebi Carjan (@sebi_c). Singurele sasiuri pentru tuburile electronice care ar fi cu adevarat adecvate sunt cele de culoare argintie sau alba (culori deschise),negrul este cea mai nepotrivita alegere,parerea mea,cate sasiuri de aparate de radio ati vazut de culoare neagra ??? De acord cu dvs. insa dupa cateva (4-5 buc) de amplificatoare realizate se umple vitrina si soseste vremea de a mai vinde din ele si aici intervine designul placut la ochii clientului si pretentia lui da a scrie pe panou semnificatiile pot-metrelor caci asa se cade la un produs HI-END dotat cu tuburi 4P1L chiar si single end in tema cu topicul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum