Darius_Tm Postat Iulie 3, 2016 Partajează Postat Iulie 3, 2016 (editat) Buna Vreau sa conectez un AEG CS MP 850 BT la calculator dar nu gasesc nici o metoda buna . Am setat soft-ul bluetooth din calculator ca muzica sa se transmita prin bluetooth la mp3-ul auto dar nu se aude nimic la boxe . Cred ca soft-ul din mp3-ul auto nu permite redearea de muzica chiar daca activez aceea functie pairing .O problema mai este la mufa USB care nu mai functioaneaza cand conectez telefonul (am inteles ca s-a ars mai demult siguranta cand a fost conectat un telefon ). Mai se poate repara sa functioneze mufa USB ? Singura varianta sigura este prin modulator FM dar am inteles ca sunetul nu mai are o calitate foarte buna . In magazine am gasit cu 9 ,15, 45 , 60 lei , ...etc. dar diferenta este doar de carcasa . Un modulator mai scump inseamna calitate mai buna la sunet ? MANUAL MP3 AUTO http://www.manualslib.com/manual/866713/Aeg-Cs-Mp-850-Bt.html Multumesc Editat Iulie 3, 2016 de Darius_Tm Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 23, 2016 Partajează Postat Iulie 23, 2016 Nu are intrare Aux?Daca nu nici USBul nu te va ajuta sa conectezi calcul la el. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum