Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Conectare radio mp3 AUTO la calculator

Darius_Tm

Postări Recomandate

Buna

Vreau sa conectez un AEG CS MP 850 BT la calculator dar nu gasesc nici o metoda buna . Am setat soft-ul bluetooth din calculator ca muzica sa se transmita prin bluetooth la mp3-ul auto dar nu se aude nimic la boxe . Cred ca soft-ul din mp3-ul auto nu permite redearea de muzica chiar daca activez aceea functie pairing .O problema mai este la mufa USB care nu mai functioaneaza cand conectez telefonul  (am inteles ca s-a ars mai demult siguranta cand a fost conectat un telefon ). Mai se poate repara sa functioneze mufa USB ?

Singura varianta sigura este prin modulator FM dar am inteles ca sunetul nu mai are o calitate foarte buna . In magazine am gasit cu 9 ,15, 45 , 60 lei , ...etc. dar diferenta este doar de carcasa . Un modulator mai scump inseamna calitate mai buna la sunet ? 

MANUAL  MP3 AUTO    http://www.manualslib.com/manual/866713/Aeg-Cs-Mp-850-Bt.html

Multumesc

post-213285-0-03464200-1467573236_thumb.png

Editat de Darius_Tm
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

1

• Darius_Tm

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări