laur82 Postat Iulie 3, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2016 (editat) Am multimetru digital. Atunci sa am rezultate bune o sa-l desfac si leg doua becuri serie cum a spus colegul mai sus. Editat Iulie 3, 2016 de onoselaurentiu Link spre comentariu
laur82 Postat Iulie 10, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2016 Buna ziua! Am montat doua becuri serie p21w pe acumulator si de la tensiunea de 4,04 fara sarcina scad la 3,9 si se duc in jos destul de repejor. Am pus aparatul pe amperaj si aveam un consum de 1,5A, la un moment dat am observat ca unul a scazut fata de ceilalati cu aproape 0,2v si scadea mai repede. Am montat si motorasul care ia 6,9A in acel moment toti acumulatori sau dus la 3,6v in sarcina iar cel care il banui defect s-a dus la 3v.Ce ma sfatuiti sa-i schimb pe toti sau numai pe cel care il banui? Link spre comentariu
dany_cta Postat Iulie 10, 2016 Partajează Postat Iulie 10, 2016 (editat) Daca tot cauti din seria 18650 poti sa cauti renumitii panasonic de 3400mAh. Problema aici este ca el ii descarca in 10-15minute, ceea ce cere o rata de descarcare mare, ori 18650 nu prea exceleaza la capitolul asta, rata de descarcare este 1C deci trebuie descarcati in minim o ora de la capacitate maxima la minim, si modelele mai ieftine nu au nici macar protectie, iese poc cu fum direct nu ? Editat Iulie 10, 2016 de dany_cta Link spre comentariu
laur82 Postat Iulie 11, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2016 Buna ziua! Am o intrebare in legatura cu acest tip de acumulator. Am gasit de cumparat acumulator samsung cu acelasi tip de amperaj si mi s-a spus ca poate sa-i puna gratis si urechi de lipire.Eu gasisem tot la ei acumulatori sony de 2250 ma si la un pret mai convenabil. Domnul cu care am vorbit mi-a spus ca cei sony sunt pentru acumulatori de laptop si ca sunt pentru descarcare lenta iar mie imi trebuie exact tipul care il am deoarece sunt in alt regim de lucru si mi-a mai spus ca si acest tip de acumulatori difera in functie de regimul de lucru. Intrebare este: Daca este adevarat ce mi s-a spus! Link spre comentariu
dany_cta Postat Iulie 11, 2016 Partajează Postat Iulie 11, 2016 Da, este adevarat. Gaseste rata de descarcare pentru fiecare acumulator si hotareste-te de ce ai nevoie. Daca iei un acumulator 1C (se descarca intr-o ora) si il descarci in 15minute, poate sa bubuie, si face destul de urat, sau il distrugi in cateva descarcari. http://web.mit.edu/evt/summary_battery_specifications.pdf Tu vrei ceva cu minim 4C ca sa il descarci in 15minute, sau chiar mai mult de atat. Sau adaptezi mai multi acumulatori in paralel ca sa tina 30minute (mai bine pt tine) si totodata poti sa folosesti 2C. Link spre comentariu
laur82 Postat Iulie 11, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2016 Bun! Atunci inseamna ca stia despre ce vorbeste si trebuie sa iau acelasi tip de acumulator. Multumesc mult! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 11, 2016 Partajează Postat Iulie 11, 2016 Bun! Atunci inseamna ca stia despre ce vorbeste si trebuie sa iau acelasi tip de acumulator. Multumesc mult! Exact Link spre comentariu
laur82 Postat Iulie 23, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2016 Buna ziua! Problema acumulatorilor s-a rezolvat. Am comandat alti acelasi model la globstar unde mi-au lipit si urechi la ei. I-am lipit usor fara probleme, prima dat nu au tinut prea mult dar dupa cateva descarcari si incarcari si-au revenit si acum tine la fel ca inainte. Vreau sa multumesc tuturor pentru raspunsuri! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum