Vizitator dadydoris Postat Iulie 3, 2016 Partajează Postat Iulie 3, 2016 (editat) Buna ziua ! Am un carucior electric pt handicapati care se pare ca este defect la partea electrica. L-am cumparat de la cineva care zicea ca la gasit in pivnita la bunica si nu stie daca merge. Redresorul de incarcat baterii este defect . Am incarcat bateriile dar se pare ca totusi mai are defectiune si la sistemul electric.Intrebarea mea este daca se poate schimba tot sistemul electric de la un alt carutz electric de alta firma. Carutzul care il am acum corespunde perfect pt a urca in lift si de aceea as vrea sa stiu daca se poate schimba tot sistemul electric. Multumesc Editat Iulie 3, 2016 de dadydoris Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 3, 2016 Partajează Postat Iulie 3, 2016 Eu cred ca s-ar putea schimba cu un sistem electric care sa aiba aceleasi functii dar nu va fi deloc o treaba usoara. Link spre comentariu
Electronicserver Postat Iulie 3, 2016 Partajează Postat Iulie 3, 2016 (editat) Cea mai buna solutie e sa o repari pe cea originala, mai ales ca nu ai alt carucior identic. Eventual sa ii adaptezi componentele de la altul sau sa-i pui ceva homemade. Ce defectiune are? Editat Iulie 3, 2016 de Electronicserver Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 3, 2016 Partajează Postat Iulie 3, 2016 Un carucior din asta poate fi foarte complicat.Nu-i usor de reparat.Eu l-am reparat odata a lui Mihaita Nesu dar nu a fost deloc usor. Link spre comentariu
Vizitator dadydoris Postat Iulie 3, 2016 Partajează Postat Iulie 3, 2016 Eu cred ca s-ar putea schimba cu un sistem electric care sa aiba aceleasi functii dar nu va fi deloc o treaba usoara. ideea e ca pe carutzul meu sa ramana decit motoarele si retul de componente sa iau de la alt carutz. Cea mai buna solutie e sa o repari pe cea originala, mai ales ca nu ai alt carucior identic. Eventual sa ii adaptezi componentele de la altul sau sa-i pui ceva homemade. Ce defectiune are? Modificarea as vrea sa o fac in conditiile in care costul reparatiei depaseste 120euro. Nu stiu inca exact ce defectiune are. Am pus baterile incarcate dupa ce le-am incarcat o noapte si carutzul doar claxoneaza si la baterii nu se aprind decit 2 becuri din 6 ca si cum bateriile ar fi duse. Am sa incerc zilele astea cu alte baterii "de masina" sa vad daca face la fel. Link spre comentariu
validae Postat Iulie 3, 2016 Partajează Postat Iulie 3, 2016 Cred că cel mai probabil bateriile sunt ,,duse,, fiindcă a stat mult cu ele descărcate. Am avut aceeași problemă cu o bicicletă electrică a unui coleg de serviciu.O primise de la un prieten care o avea de mult timp prin garaj, fără încărcător și cu acumulatorul descărcat la limită.Noroc că nu se sulfataseră elemenții, i-am completat cu ceva apă distilată și l-am încărcat.I-am construit și un redresor cu care să-l încarce și a fost mulțumit de cum a ieșit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum