Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

carucior electric

Vizitator dadydoris

Postări Recomandate

Vizitator dadydoris

Buna  ziua !

Am un carucior electric pt handicapati care se pare ca este defect la partea electrica.  L-am cumparat de la cineva care zicea ca la gasit in pivnita la bunica si nu stie daca merge. Redresorul de incarcat baterii este defect . Am incarcat bateriile dar se pare ca totusi mai are defectiune si la sistemul electric.Intrebarea mea este daca se poate schimba tot sistemul electric de la un alt carutz electric de alta firma. Carutzul care il am acum corespunde perfect pt a urca in lift si de aceea as vrea sa stiu daca se poate schimba tot sistemul electric.

Multumesc

Editat de dadydoris
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

2

• validae

1

• Electronicserver

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Cea mai buna solutie e sa o repari pe cea originala, mai ales ca nu ai alt carucior identic.

Eventual sa ii adaptezi componentele de la altul sau sa-i pui ceva homemade.

Ce defectiune are?

Editat de Electronicserver
Link spre comentariu
Vizitator dadydoris

Eu cred ca s-ar putea schimba cu un sistem electric care sa aiba aceleasi functii dar nu va fi deloc o treaba usoara.

ideea e ca pe carutzul meu sa ramana decit motoarele si retul de componente sa iau de la alt carutz.

Cea mai buna solutie e sa o repari pe cea originala, mai ales ca nu ai alt carucior identic.

Eventual sa ii adaptezi componentele de la altul sau sa-i pui ceva homemade.

Ce defectiune are?

Modificarea as vrea sa o fac in conditiile in care costul reparatiei depaseste 120euro. Nu stiu inca exact ce defectiune are. Am pus baterile incarcate dupa ce le-am incarcat o noapte si carutzul doar claxoneaza :84  si la baterii nu se aprind decit 2 becuri din 6 ca si cum bateriile ar fi duse. Am sa incerc zilele astea cu alte baterii "de masina" sa vad daca face la fel.

Link spre comentariu

Cred că cel mai probabil bateriile sunt ,,duse,, fiindcă a stat mult cu ele descărcate. Am avut aceeași problemă cu o bicicletă electrică a unui coleg de serviciu.O primise de la un prieten care o avea de mult timp prin garaj, fără încărcător și cu acumulatorul descărcat la limită.Noroc că nu se sulfataseră elemenții, i-am completat cu ceva apă distilată și l-am încărcat.I-am construit și un redresor cu care să-l încarce și a fost mulțumit de cum a ieșit.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări