Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema la monitor - trebuie schema

Postări Recomandate

Am un monitor Highscreen MS1595P (cu IC201 - procesor IUM6847394 , IC202 - memorie 93C66 ) , la care nu reusesc sa deduc valoarea a doua rezistente arse la care nu se mai vad culorile, si o dioda lipsa. E vb de R406 , D418 - sunt conectate paralel intre ele si in circuitul de colector a finalului linii , in serie cu acesta . A doua rezistenta este si ea in serie cu alimentarea finalului linii undeva mai in fata (R402). De asemenea banuiesc ca si memoria nu ar avea inscrise valori corecte , deci m-ar interesa continutul acesteia. Daca are cineva schema la astfel de monitor , rog sa-mi trimita ceva informatii pe mail [email protected] .

( Am inlocuit acestea cu ceva ce am considerat de cuviinta , dar nu aveam lumina pe ecran si LED-urile de pe panou lucrau ca o lumina dinamica. Cred ca nu prea am sanse sa-l repar fara schema )

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sir_Vaska

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Aviaretz

Nu vei gasi inca schema pt asa ceva! Poate peste vreo 10 anisori! Dar ca idee,ledurile se comporta asa din cauza sincronizarii(daca sincroproc. nu trimite semnal catre proc,acesta din urma va ramane blocat)! O alta problema poate fi acea rez.din linii(dak potentialul ec nu este suficient,nici traf.linii nu va debita suficient pt buclele de reactie)! Tre sa urmaresti cu mare atentie circuitele de automentinere :shock:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări