Craciun Postat Aprilie 20, 2004 Partajează Postat Aprilie 20, 2004 La schimbarea canalelor AFT-ul trage mai greu.Am schimbat condensatoarele din circuitul de conversie a impulsurilor modulate in durata de la uP la tuner dar nimic.Tensiunile de la TA8701 si alimentarea uP OK. Multumesc Link spre comentariu
Craciun Postat Aprilie 22, 2004 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2004 Dati-mi si mie un sfat ptr. defectul postat mai sus. Link spre comentariu
Vizitator blanosulxxl Postat Aprilie 27, 2004 Partajează Postat Aprilie 27, 2004 incearca sa te legi putinel si de raa (agc) mi se intampla foarte des sa nu se traga pe post din cauza functionarii defectuase a acestui semnal. informatia de raa comunica la calea comuna daca s-a "prins postul" corect, daca nivelul de raa este prea mare, se poate ca aceasta sa interpreteze ca deja "e pe post" (bucle pll) si sa nu mai pun tensiune suplimentara pentru caf in vederea acordului. bafta!naeYM blanosulxxl Link spre comentariu
Vizitator blanosulxxl Postat Aprilie 28, 2004 Partajează Postat Aprilie 28, 2004 am schema de akai 2701, dar nu am unde trimite. imi dai si mie o adreasa de e-mail unde te pot contacta? Link spre comentariu
Craciun Postat Aprilie 28, 2004 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2004 Multumesc mult , schema de Akai CT2107D o am si eu. Defectul e dubios, o sa incerc si cu reglajul AGC-ului sa vad ce fac. E-mailul este [email protected] Link spre comentariu
Craciun Postat Octombrie 15, 2004 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2004 O perioada TV-ul a functionat cu intrare de pe SCART si nu erau probleme la comutarea canalelor. De curand am incercat sa vad daca si cu semnal de pe intrarea RF defectul se mai manifesta . Am observat ca s-a agravat pe anumite canale iar pe unele nu se manifesta deloc (de ex. "Eurosport" e OK la comutare). Asta ma face sa cred ca defectul se afla totusi in selector si nu are legatura nici cu CAF nici cu AGC. Ce ziceti ? Link spre comentariu
Vizitator muresan Postat Octombrie 15, 2004 Partajează Postat Octombrie 15, 2004 cred ca ai un cond defect pe langa selector Link spre comentariu
Craciun Postat Noiembrie 6, 2004 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2004 Le-am masurat pe toate electroliticele sunt OK. Presupun ca s-ar putea "decalibra" perechile de diode varicap din selecor dar e prea complicat de verificat (e tot numai SMD-uri). As inlocui selectorul cu unul facut de acelasi producator (Sharp) dar nu gasesc. Link spre comentariu
Tavi Postat Noiembrie 6, 2004 Partajează Postat Noiembrie 6, 2004 da ce conteaza, pune orice alt selector sa vezi daca merge, din aprilie pana acum nu l-ai mai rezolvat ? Link spre comentariu
Craciun Postat Noiembrie 7, 2004 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2004 Pai nu l-am rezolvat ca nu mi-a placut cum mergea "alt" selector nou. Am mers pe scart pentru ca oricum mi-au dat aia de la cablu un set top box si il conectam pe AV/TV. Tavi poate imi recomanzi o marca de selector buna si nu foarte scumpa si pe care totusi sa pot regla CAF-ul din TA8701AN, pentru ca am pus o chinezarie si mergea ca dracu. Merci. Link spre comentariu
Tavi Postat Noiembrie 7, 2004 Partajează Postat Noiembrie 7, 2004 eu iau selectoare normale de la un rus care trece pe la mine , nu cumpar nimic din comert :)mitsumi erau foarte bune , dar sunt multe modele care merg f bine, nu le stiu, parca si telezimex are ceva pe stoc ieftin Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum