marian_valcea Postat Iulie 3, 2016 Partajează Postat Iulie 3, 2016 Buna ziua am si eu urmatoarea intrebare: Ce trebuie modificat pentru a putea adapta programul de mai jos de la pic12f683 la pic12f675?, ca si pini am vazut ca sunt la fel si sunt din aceasi familie. Ma puteti ajuta cu modificarile fisierului? Document text nou.txt Link spre comentariu
mars01 Postat Iulie 3, 2016 Partajează Postat Iulie 3, 2016 Buna ziua! Pe scurt, nu se poate. Programul foloseste modulul PWM din 12F683, cat si toate cele 3 timere din PIC12F683. 12F675 are doar 2 timere si nu are modul CCP (capture, compare, PWM). Pentru a crea aceasi functionalitate in 12F675 ar trebui incercat cu un PWM software si nu sunt convins ca 12F675 are suficiente resurse pentru aceasta ... Link spre comentariu
marian_valcea Postat Iulie 3, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2016 Ok deci orice as face nu pot inlocui 12f683 cu 12f675 Link spre comentariu
mars01 Postat Iulie 3, 2016 Partajează Postat Iulie 3, 2016 Nu am spus asta. Am spus ca asa cum este facut programul, nu se poate. Asta cu siguranta. Exista o posibilitate de a crea aceasi functionalitate (sau pe aproape) folosind un 12F675. Este improbabil dar nu pot spune cu siguranta imposibil. Aceasta presupune insa un alt program. Si nu doar modificari minore de adaptare. Link spre comentariu
Depanatoru Postat Iulie 3, 2016 Partajează Postat Iulie 3, 2016 Mai concis spus : cand programul e simplu , gen aprinde un led , se poate eventual porta pe orice microcontroler , dar cand se folosesc la maxim posibilitatile hardware trebuie microcontroler echivalent sau mai performant , nu mai slab ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum