son Postat Iulie 2, 2016 Partajează Postat Iulie 2, 2016 Buna ziua tuturor, scuze daca nu am postat bine...am nevoie de elicea de plastic al unitatii exterioare la care s-a rupt o paleta , tocmai acum cu caldurile acestea...am cautat pe net am gasit ceva dar imi trebuie codul ei daca il stie cineva , sau un shop sau service in Romania, daca nu atunci codul , pe net sunt ceva modele dar nu dau dimensiunile....multumesc anticipat...va doresc un weekend mai racoros.. Link spre comentariu
belasajgo Postat Iulie 2, 2016 Partajează Postat Iulie 2, 2016 Aici este lista cu piese de la Haier, insa nu am gasit niciunde piesa compatibila cu HSU-12RE03/R2: http://www.haierspares.eu/en/air-conditioning/SPType-fan/20/1 Link spre comentariu
son Postat Iulie 2, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2016 da site-ul l-am gasit si eu dar nu stiu ce dimensiuni au acele elici ...le-am scris si email acu 2 zile dar n-am primit niciun raspuns.....multumesc si mai astept .. Link spre comentariu
MLGore Postat Iulie 2, 2016 Partajează Postat Iulie 2, 2016 Daca esti din Bucuresti incearca la magazinul Vially pe calea Dudesti. Link spre comentariu
son Postat Iulie 5, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2016 multumesc ptr. info , dar nu sunt din BUCURESTI ...au vreun nr. de telefon ??? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum