cristybadea Postat Iulie 2, 2016 Partajează Postat Iulie 2, 2016 De cateva zile ma confrunt cu aceasta eroare ce apare din senin pe desktop.Poate cineva dintre dumneavoastra a mai intalnit asa ceva si imi poate spune exact ce am de facut pentru remediere.multumesc Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 2, 2016 Partajează Postat Iulie 2, 2016 Se blocheaza hdd,asta o spun sigur ca si eu am patito cu un hdd la un pc de al meu si pana nu am schimbat hdd nu am scapat de aceasta eroare Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 2, 2016 Partajează Postat Iulie 2, 2016 Eu a-si zice sa incercati mai intai cu o alta memorie ram...sau daca aveti doua memorii ram in pc-u,atunci dati cate una afara si vedeti cum se comporta cu o singura memorie. Astept raspuns !! Link spre comentariu
Craciun Postat Iulie 2, 2016 Partajează Postat Iulie 2, 2016 (editat) Salut, Ai o librarie dinamica cdd.dll pe care nu o poate deschide, ai sters-o sau s-a corrupt, incearca sa o reinstalezi. Editat Iulie 2, 2016 de craciun Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 2, 2016 Partajează Postat Iulie 2, 2016 Puteti sa fiti mai explicit va rog?sunt si eu interesat sa aflu mai concret ce inseamna(librarie dinamica cdd.dll) Link spre comentariu
Craciun Postat Iulie 2, 2016 Partajează Postat Iulie 2, 2016 (editat) Salut, E un fisier ce apartine sistemului de operare in folderul Windows/system32 si trebuie reinstalat daca s-a corupt. Editat Iulie 2, 2016 de craciun Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 2, 2016 Partajează Postat Iulie 2, 2016 sa inteleg ca trebuie reinstalat windows-ul? Link spre comentariu
Craciun Postat Iulie 2, 2016 Partajează Postat Iulie 2, 2016 (editat) Nu, Doar copiat fisierul de pe net si pus in folderul windows/system32 Editat Iulie 2, 2016 de craciun Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 2, 2016 Partajează Postat Iulie 2, 2016 Si cum poate fi identificat acel fisier corupt domnule Craciun? Link spre comentariu
Craciun Postat Iulie 2, 2016 Partajează Postat Iulie 2, 2016 (editat) pai dupa nume cdd.dll uite aici http://fix4dll.com/cdd_dll Editat Iulie 2, 2016 de craciun Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 2, 2016 Partajează Postat Iulie 2, 2016 am incercat sa deschid acel linck si imi da (server non found) Link spre comentariu
Craciun Postat Iulie 2, 2016 Partajează Postat Iulie 2, 2016 (editat) mie mi-l deschide cauta cu google cdd.dll si gasesti si in alte parti Editat Iulie 2, 2016 de craciun Link spre comentariu
Mircea Postat Iulie 2, 2016 Partajează Postat Iulie 2, 2016 Detaliile se gasesc in Administrative Tools / Event Viewer. E adevarat ca nu sunt in limbaj clar, si nu pentru oricine. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 2, 2016 Partajează Postat Iulie 2, 2016 am gasit aici detali concretehttp://forum.softpedia.com/topic/660872-ecran-albastru-cdddll/ Link spre comentariu
cristybadea Postat Iulie 2, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2016 am gasit aici detali concretehttp://forum.softpedia.com/topic/660872-ecran-albastru-cdddll/ Concrete pentru cine?mie nu imi face ecran albastru intr-o anumita aplicatie ci aleator in browser,jocuri si uneori si dupa un repaus in ecran principal la miscarea mouse-lui. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum