Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ce inseamna aceasta eroare

cristybadea

Postări Recomandate

De cateva zile ma confrunt cu aceasta eroare ce apare din senin pe desktop.Poate cineva dintre dumneavoastra a mai intalnit asa ceva si imi poate spune exact ce am de facut pentru remediere.multumescpost-202397-0-27943200-1467441314_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Radiotelegrafist

7

• Craciun

5

• cristybadea

3

• gabiz_ro

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Se blocheaza hdd,asta o spun sigur ca si eu am patito cu un hdd la un pc de al meu si pana nu am schimbat hdd nu am scapat de aceasta eroare

Link spre comentariu

Eu a-si zice sa incercati mai intai cu o alta memorie ram...sau daca aveti doua memorii ram in pc-u,atunci dati cate una afara si vedeti cum se comporta cu o singura memorie.

Astept raspuns !!

Link spre comentariu

Salut,

Ai o librarie dinamica cdd.dll pe care nu o poate deschide, ai sters-o sau s-a corrupt, incearca sa o reinstalezi.

Editat de craciun
Link spre comentariu

Puteti sa fiti mai explicit va rog?sunt si eu interesat sa aflu mai concret ce inseamna(librarie dinamica cdd.dll)

Link spre comentariu

Salut,

E un fisier ce apartine sistemului de operare in folderul Windows/system32 si trebuie reinstalat daca s-a corupt.

Editat de craciun
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări