Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung PS43D490

euvasile

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• euvasile

5

• iuliantv

2

• crmn1

2

• myshyk

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Display-ul la tv-ul dvs e spart,deci nu aveti ce sa-i mai faceti...doar sa-i luat un alt display,dar nu stiu daca se merita.. :reytre

Link spre comentariu

zice ca nu e spart e doar  zgariat dar mai dedemult , in manual arata ca este driverul x defect si inradevar se aude un bazait in driverul  x

post-216582-0-00095300-1467399992_thumb.png

post-216582-0-27749300-1467400005_thumb.jpg

post-216582-0-95436900-1467401334_thumb.jpg

Editat de euvasile
Link spre comentariu

atunci trimiteti prin curier ca sigur nu gasiti la fix defectul in romania si-l expediati in anglia. apropo daca gasiti la un samsung plasma ma refer pe y sus 20condensatori in paralel 100mf la 160v sa nu puneti eserul acela ca-l puneti degeaba.va arata totul ok dar unul este praf si eserul nu-l va vedea,succes 

Link spre comentariu

a schimbat driverul x si defectul nu s-a remediat, a mai intalnit careva acest defect?

Posibil modulul Y-main LJ41-09479A LJ92-01797A defect daca modulul X-main nu a rezolvat problema iar modulul sursa de alimentare este in parametri.

Link spre comentariu

nu stiu ,personal cred ca displayul e crapat si nu zgariat.am un model asemanator care este crapat pe interior ,o mica lovitura cat un bob de orez ,in margine este negru si restul ecranului o banda lata de cca 10cm este alb,in rest imaginea e ok,cred ca aceste modele au protectia ecran cea de plastic lipita foarte bine ,si nu permite iesirea gazului ,altfel ar fi negru tot ecranul,

sau poate acea fasie neagra ce se vede din poza nu este o pata neagra ci doar o bucata de imagine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări