Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

MikroC nu mai recunoste functiile sale

Postări Recomandate

De exemplu o funcţie pe care am folosit-o mult timp:http://download.mikroe.com/documents/compilers/mikroc/pic/help/software_uart_library.htmSoft_UART_Init(&PORTC, 7, 6, 9600, 0)data1 = Soft_UART_Read(&error);Acum nu mai recunoaşte aşa ceva şi îmi zice că funcţia "Soft_UART_Init" şu funcţia "Soft_UART_Read" nu sunt definite.Mai nicio funcţie de prin HELP nu mai merge.E chinuitor să te apuci să redefineşti toate funcţiile astea.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Cand creezi un proiect nou, un "wizard" (nu este vorba de Gandalf  :rade: ) te va ghida pas cu pas, iar intr-unul dintre pasi te va intreba daca sa includa toate librariile sau nu.

Mai exact aici:

Posted Image

Asigura-te ca bifezi optiunea: Include all (default).

Dupa care incearca sa faci un programel care sa includa cateva din functiile mikroC.

Succes!

Editat de mars01
Link spre comentariu

Varianta din postul #8 am încercat-o şi foarte ciudat face la fel. Am realizat un nou proiect aşa, şi programul l-am luat cu mare grijă cu Copy/Paste şi l-am pus în .c de la noul proiect.Varianta anterioară o voi încerca.Am mai încercat dez instalarea variantei 6.6.1 şi reinstalarea noii 6.6.3. Tot la fel face.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări