Faby22 Postat Iulie 1, 2016 Partajează Postat Iulie 1, 2016 Buna seara! de ceva vreme am reinstalat windows`ul toate bune si frumoase, am bagat cd-ul cu driverul de la front panel si nu imi da voe sa instalez placa de sunet, ce e ciudat pe spate am sunet dar pe fata la casti nu am, ce e de facut ? cand bag cd`ul cu driverile imi da o eroare ( atasez o poza cu ea sa vedeti), inainte sa reinstalez windowsul imi mergea, acuma nu imi mai da voe sa instalez placa de sunet :( Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 1, 2016 Partajează Postat Iulie 1, 2016 Nu are nimic trebuie setat din setarile placi de sunet....daca aveti nevoie de ajutor,va ajut eu... Asa ca luati legatura cu mine daca vreti sa va ajut . Astept raspuns !!! Link spre comentariu
Faby22 Postat Iulie 1, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2016 pai si la setari unde ? ca am cautat si nu am gasit nimic legat de control panel legat de front panel ? cand am mai reinstalat windows`ul a mers sa instalez si driverile acuma e prima oara cand nu imi merge Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Iulie 1, 2016 Partajează Postat Iulie 1, 2016 Dar ce sistem de operare aveti,aveti wind....7,nu ??? Daca da,atunci trebuie sa intrati in control panel si trebuie sa mai intrati la Dispozitive de sunet si audio. Cam asa ar trebui sa scrie...iar acolo cautati optiunea pentru casti. Asta numai daca nu cumva aveti vreo interfata audio...Cum ar fi : Realtek HD Audio Codec. Uitati va adaug vreo trei poze ca sa vedeti despre ce e vb... Link spre comentariu
belasajgo Postat Iulie 1, 2016 Partajează Postat Iulie 1, 2016 Aveti un front panel care are CD cu drivere? Este front panel-ul conectat prin USB la placa de baza? Sunt si astfel de "specialitati", dar extrem de rar am intalnit asa ceva. In cazul in care este vorba doar de niste mufe integrate in carcasa (nu un dispozitiv separat), atunci trebuie facut ceea ce spune si colegul Florin Iordache. De exemplu multe placi de sunet on-board actuale au o functie de detectare a castilor / microfonului atat la mufele din spate cat si la front panel, insa la front panel de multe ori nu functioneaza detectarea castilor / microfonului (de obicei lipsesc firele necesare pentru aceasta functie - mai ales la carcasele mai ieftine). In acest caz, in programul de configurare care vine cu driver-ul placii de sunet, trebuie bifata optiunea pentru dezactivarea functiei de detectare a castilor / microfonului la front panel, in acest caz placa de sunet va considera tot timpul ca este ceva conectat la mufele de la front panel. In majoritatea cazurilor asemanatoare ce am intalnit eu, asta a fost problema si asa s-a rezolvat. La multe placi de sunet onboard se pot folosi ambele iesiri si separat, adica la iesirea din spatele calculatorului putem sa ascultam de exemplu muzica prin boxe si in acelasi timp folosind niste casti cu microfon legate la front panel putem sa participam la o videoconferinta Skype. Si pentru aceasta functie exista undeva o setare in programul de configurare, sa trateze iesirile din spate si iesirile din fata ca dispozitive separate. Link spre comentariu
Faby22 Postat Iulie 2, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2016 da la front panel trebuie cd-ul cu drivere ca sa am sunet si sa mearga microfonul atata, usb-urile merg, am reusit sa instalez driverul, trebuia instalat manual cautat pe cd si instalat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum