Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Invertor de 100W

Vizitator Mihai Daian_255701

Postări Recomandate

Vizitator Mihai Daian_255701

Buna ziua! Ma numesc Mihai si recent mi-am propus sa lucrez la un proiect. Un invertor (http://www.circuitstoday.com/100-watt-inverter-circuit). Toate componentele inafara de transformator le-am achizitionat dar transformatorul nustiu de unde de pe net sa il cumpar. Daca puteti , dati-mi o mana de ajutor ca sa gasesc un transformar potrivit pentru proiectul la care lucrez.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

1

• Seppy

1

• Emil 1986

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Și cu secundar de 2 x 9V fiindcă apar ceva căderi de tensiune și trebuie compensate.Chiar tensiunea acumulatorului scade în timpul funcționării.

Găsești traful cel mai potrivit în UPS-uri defecte, poți de altfel găsi de ocazie UPS-uri funcționale SH chiar mai  ieftine decât traful pe care vrei să-l cumperi.....

Am un coleg care a cumpărat recent un UPS de 300W la circa 80 Lei, ia legătura cu Dr.L pe forum, știu că vindea din astea....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări