Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

samsung led

Postări Recomandate

caut o schema pt. sursa +invertor BN44-00493B ,problema nu scoate tensiune pt led-uri,  schimbat controlerul SLC1012C  dar nu vrea.......!! 

PS. am avut trei led-uri in scurt pe care le-am inlocuit, testat cu alta sursa  se aprind ledurile....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• xtgs

2

• leoncris

1

• mcl2k6

1

Top autori în acest subiect

pe aia am gasit-o si eu dar nu e ce trebuie.....in principiu se poate lucra...., dar am zis ca are cineva originalul...?

iar alta sursa gasesc la mine, dar nu se potrivesc conectorii si trebuie schimbate firele....

Link spre comentariu
  • 10 luni mai târziu...

pe aia am gasit-o si eu dar nu e ce trebuie.....in principiu se poate lucra...., dar am zis ca are cineva originalul...?

iar alta sursa gasesc la mine, dar nu se potrivesc conectorii si trebuie schimbate firele....

Stiu ca am dezgropat un topic de un an, dar, poate ajuta pe cineva: pe placa sunt 2 conzi de 47uF/200V, in circuitul de backlight. Una dintre ele era intrerupta, nu masura nimic (~470n). Inlocuit, TVul merge iarasi.

Am masurat tensiunea peste cond, e pe la 200V - deci era la limita. Am pus altul de 47u/350V.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări