Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LCD Philips 26PF5321/12

dan cod

Postări Recomandate

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

7

• leoncris

2

• orgasmo

2

• vizicon

1

Top autori în acest subiect

Din pacate nu merge cu el.Nici backlightul nu il prinde ceea ce facea cu originalul.De fapt cu originalul aveam sonor,OSD corect Bluescreen ok dar cand aveam program memorat era neagra imaginea.Nici pe TXT nu aveam imagine.Doar osd.In service meniu de asemeni nu am osd.Deci daca as gasi softul exact de la TVul asta cred ca s-ar rezolva problema.

Link spre comentariu

DAN ,sașiu este corect LC4,31E AA , eu am main  board  pentru  ecran QD26WL01 dar șasiu  LC4:3 E  AA  -Philips 26 PFL 4310/10

Link spre comentariu

Am rescris 24c16 si 24c32 fara rezultat.Sasiul l-am spus in primul post.Daca as avea un soft bun de flash cred ca s-ar rezolva.Cu softul ala de flash nu numai ca nu aprindea backlightul dar nici continut de imagine nu era deloc nici osd nimic.

Link spre comentariu
  • 11 luni mai târziu...

Salutare!

am si eu de reparat un sasiu din asta LC4.31EAA care merge albastru ecranul si cand bag scart-ul se face negru si merge doar sunetul. OSD nu merge pe el.

banuiesc ca e softul dar eu nu am gasit memoriile 24C16 si 24C32 pe placa de baza.

Unde or fi?

Link spre comentariu

Salutare!

am si eu de reparat un sasiu din asta LC4.31EAA care merge albastru ecranul si cand bag scart-ul se face negru si merge doar sunetul. OSD nu merge pe el.

banuiesc ca e softul dar eu nu am gasit memoriile 24C16 si 24C32 pe placa de baza.

Unde or fi?

Salutare!

Unde or fi?

Probabil nu scrie 24C16 ci doar C16 .Undeva tot sunt poate pe spatele placii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări