Seppy Postat Iulie 3, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2016 Am incercat PIC-ul programat in montaj si nu face nimic . La alimentare se aprinde doar scurt segmentul care e legat la pinul 3 ( RA4 ) si dupa aceea raman toate stinse . Acelas montaj functioneaza cu PIC16F 84 normal . Multumesc si o Duminica placuta Seppy Link spre comentariu
Liviu M Postat Iulie 3, 2016 Partajează Postat Iulie 3, 2016 Cum nu stiu sa scriu programe in asamblor, nu garantez ca o sa mearga, dar daca nu te derabjeaza sa faci pe testerul, uite inca o varianta. 628.X.production.hex.txt Link spre comentariu
Seppy Postat Iulie 3, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2016 Multumesc , am incercat si varianta asta si tot asa face cum am scris mai sus . Link spre comentariu
Liviu M Postat Iulie 3, 2016 Partajează Postat Iulie 3, 2016 Am mai gasit o chestie de "reparat", daca nu te-ai plicitsit poti incerca si varianta de mai jos. 628.X.production.hex.txt Link spre comentariu
Seppy Postat Iulie 3, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2016 L-am incarcat in PIC 16F628 si pus la ceas si.... MERGEEEE Va multumesc mult pentru ajutor . O Duminica placuta Seppy Puteti posta si asm aferent acestei variante ? Link spre comentariu
Liviu M Postat Iulie 3, 2016 Partajează Postat Iulie 3, 2016 Adaptarea care i-a scapat lui mars01 si pe care am gasit-o la uChip pe site e Also one other thing if I recall that needs to be done when porting from 84/a to 628/a, apart from the 7 into CMCON, is to start the GP registers from 0x20 adica CBLOCK 20H in loc de CBLOCK 0CH: CBLOCK 20H ; define variables required In rest am mai facut niste modificari "estetice" - niste directive pentru asamblarea usoara a diverselor variante. Sursa si cele doo hexuri in arhiva atasata. ceas628_628A.zip Link spre comentariu
Seppy Postat Iulie 3, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2016 Va multumesc mult pentru ajutor , am incercat si eu dar nu mi-a mers . O sa studiez acum modificarile , mai am niste proiecte care vreau sa le fac scrise tot pentru F84 Duminica placuta Seppy Link spre comentariu
Liviu M Postat Iulie 3, 2016 Partajează Postat Iulie 3, 2016 (editat) Ca sa-ti fie mai usor sa compari doua fisiere text (si nu numai), poti sa folosesti programe specializate gen winmerge - incarci cele doua fisiere de comparat si el iti evidentiaza diferentele. Editat Iulie 3, 2016 de Liviu M Link spre comentariu
Seppy Postat Iulie 3, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2016 (editat) OK , o sa incerc cu programul mentionat , asa e greoi sa vad diferentele . Postez si o poza cu primul ceas facut exact ca pe sit-ul mentionat ">http:// Multumesc ! Editat Iulie 3, 2016 de Seppy Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum