Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Portare program de la PIC16F84 la PIC16F628A

Seppy

Postări Recomandate

Am realizat deja doua versiuni unui ceas cu un singur digit  si as vrea ca urmatoarea sa o fac cu PIC16F628A ( aceste microcontroller le am de mai mult timp .

Daca cineva de pe Elforum ar fi dispus sa ma ajute cu asm modificat si hex pentru acest controler .

Va multumesc   Seppy

asm original BIG clock .txt

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Seppy

13

• Liviu M

9

• mars01

2

Top autori în acest subiect

Atentie: am editat postul anterior.  Fisierele atasate initial nu erau corecte... Ataseaza si tu schema sau link-ul proiectului aici, poate mai este cineva interesat.

Editat de mars01
Link spre comentariu

Am incercat sa programez PIC-ul si im-i da  pe Pickit 2 (clona )"verification of configuration failed " , im-i arata config 210A     si pe celalalt  programator (pe port serial ) im-i da  "config error "

Am  incercat de mai multe ori dar tot asa im-i da . Numai stiu ce sa fac mai departe ???

Link spre comentariu

Pana se uita mars01 prin cod, pun eu o varianta cu bitii de configurare putin altfel setati

; __CONFIG _FOSC_XT & _WDTE_OFF & _PWRTE_ON & _MCLRE_ON & _BOREN_ON & _LVP_OFF & _CPD_OFF & _CP_OFF        __config 0x2161

test.X.production.hex.txt

Editat de Liviu M
Link spre comentariu

la hex-ul asta im-i cere sa adaug din MPLAB cuvantul de configurare

Multumesc pentru rabdare  !!

Editat de Seppy
Link spre comentariu

Am reusit sa incarc ultimul Hex in microcontroller  "succesful "  , urmeaza sa vad maine  ce face in montaj .

Va MULTUMESC mult pentru ajutor  .

O seara placuta Seppy

Link spre comentariu

Daca sunt sanse sa mearga, pun aici toate cele 3 fisiere "importante" - sursa, hex-ul pentru 628 (cel de sus) si cel pentru 628A.

In functie de tipul de controller, la inceputul sursei trebuie activate/dezactivate optiunile corespunzatoare.

Am incercat sa folosesc definitiile din fisierele .inc, da' ceva fac gresit, ca nu merge cum trebuie (de-aia n-a fost inclus cuvantul de configurare intr-o varianta anterioara).

Spor,

Liviu

628.X.production.hex.txt

628A.X.production.hex.txt

ceas.asm.txt

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări