Seppy Postat Iunie 30, 2016 Partajează Postat Iunie 30, 2016 Am realizat deja doua versiuni unui ceas cu un singur digit si as vrea ca urmatoarea sa o fac cu PIC16F628A ( aceste microcontroller le am de mai mult timp . Daca cineva de pe Elforum ar fi dispus sa ma ajute cu asm modificat si hex pentru acest controler . Va multumesc Seppy asm original BIG clock .txt Link spre comentariu
mars01 Postat Iunie 30, 2016 Partajează Postat Iunie 30, 2016 (editat) Salut! Nu ma descurc prea bine in asamblare dar incearca cu acesta. LE: Am uitat sa fac disable la comparator. Am corectat, incearca cu aceste fisiere actualizate. asm original BIG clock_16F628A .asm.txt ceas_mplab_asm.X.production.hex.txt Editat Iunie 30, 2016 de mars01 Link spre comentariu
Seppy Postat Iunie 30, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2016 Multumesc mult pentru promptitudine . O sa incerc maine cu un controller si transmit rezultatul . O seara placuta Seppy Link spre comentariu
mars01 Postat Iunie 30, 2016 Partajează Postat Iunie 30, 2016 (editat) Atentie: am editat postul anterior. Fisierele atasate initial nu erau corecte... Ataseaza si tu schema sau link-ul proiectului aici, poate mai este cineva interesat. Editat Iunie 30, 2016 de mars01 Link spre comentariu
Seppy Postat Iulie 1, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2016 Proiectul este de pe http://www.hobbielektronika.hu/cikkek/bigclock.html ,l-am facut in varianta originala de acolo , e cam mult de bricolat dar arata bine , si am mai facut unul cu un digit de 5 cm inaltime . Azi cand ajung acasa incerc hex-ul pe pic 628 . o zi buna Seppy Link spre comentariu
Seppy Postat Iulie 1, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2016 Am incercat sa programez PIC-ul si im-i da pe Pickit 2 (clona )"verification of configuration failed " , im-i arata config 210A si pe celalalt programator (pe port serial ) im-i da "config error " Am incercat de mai multe ori dar tot asa im-i da . Numai stiu ce sa fac mai departe ??? Link spre comentariu
Liviu M Postat Iulie 1, 2016 Partajează Postat Iulie 1, 2016 (editat) Pana se uita mars01 prin cod, pun eu o varianta cu bitii de configurare putin altfel setati ; __CONFIG _FOSC_XT & _WDTE_OFF & _PWRTE_ON & _MCLRE_ON & _BOREN_ON & _LVP_OFF & _CPD_OFF & _CP_OFF __config 0x2161 test.X.production.hex.txt Editat Iulie 1, 2016 de Liviu M Link spre comentariu
Seppy Postat Iulie 1, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2016 si cu acest hex tot asa im-i afiseaza ,la ambele programatoare, Multumesc pentru ajutor ! Link spre comentariu
Liviu M Postat Iulie 1, 2016 Partajează Postat Iulie 1, 2016 Pana la urma ce fel de pic ai, 628 sau 628A? Link spre comentariu
Seppy Postat Iulie 1, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2016 am 628 fara A ?? Link spre comentariu
Liviu M Postat Iulie 1, 2016 Partajează Postat Iulie 1, 2016 Incearca-l pe asta. 628.X.production.hex.txt Link spre comentariu
Seppy Postat Iulie 1, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2016 (editat) la hex-ul asta im-i cere sa adaug din MPLAB cuvantul de configurare Multumesc pentru rabdare !! Editat Iulie 1, 2016 de Seppy Link spre comentariu
Liviu M Postat Iulie 1, 2016 Partajează Postat Iulie 1, 2016 Mai tragem o data... 628.X.production.hex.txt Link spre comentariu
Seppy Postat Iulie 1, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2016 Am reusit sa incarc ultimul Hex in microcontroller "succesful " , urmeaza sa vad maine ce face in montaj . Va MULTUMESC mult pentru ajutor . O seara placuta Seppy Link spre comentariu
Liviu M Postat Iulie 1, 2016 Partajează Postat Iulie 1, 2016 Daca sunt sanse sa mearga, pun aici toate cele 3 fisiere "importante" - sursa, hex-ul pentru 628 (cel de sus) si cel pentru 628A. In functie de tipul de controller, la inceputul sursei trebuie activate/dezactivate optiunile corespunzatoare. Am incercat sa folosesc definitiile din fisierele .inc, da' ceva fac gresit, ca nu merge cum trebuie (de-aia n-a fost inclus cuvantul de configurare intr-o varianta anterioara). Spor, Liviu 628.X.production.hex.txt 628A.X.production.hex.txt ceas.asm.txt Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum