tepeleacatalin Postat Iunie 30, 2016 Partajează Postat Iunie 30, 2016 buna ziua tuturor colegilor am agatat un radiocasetofon BELAIR CRH-573 din talcioc arata bine functioneaza bine pe casetofon si pe medii si scurte problema lui este urmatoarea pe FM prinde un singur post cel mai puternic din zona....celelalte sunt doar niste raguseli care se aud foarte incet....dupa ore bune de functionare posturile din jurul celui care se aude cat de cat corect incep sa prinda viata....pe masura insa ce ma indepartez de frecventa respectivului post celelalte se aud din ce in ce mai slab apoi devin raguseli fara volum....daca il las in repaus se repeta defectul initial nu este tras in banda est nu existe nici o urma a unei incercari de acest tip.....este adus din germania de cineva care se ocupa de acest lucru are cineva acest tip de aparat ....e imposibil de reglat capul de la casetofon...cel putin nu imi dau seama cum s-ar putea regla fara sa il faci bucati l-am gasit pe radioproantic dar acolo e varianta pt USA cu lungi si ultrascurte eu am varianta pt germania cu medii scurte ultrascurte o schema ar fi superbinevenita va multumesc mult cu respect Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Iulie 1, 2016 Partajează Postat Iulie 1, 2016 La prima vedere este vorba de o lipsa de sensibilitate. Cauzele pot fi multiple, dar manifestarea cu variatia sensibilitatii in functie de timpul de functionare, frecventa, etc ma duce cu gandul la condensatori ce ar trebui inlocuiti. De obicei ei dau astfel de efecte ciudate. Daca variabilul este uzat si cu dielectric solid, poate fi chiar el cauza. Cateva poze fac cat o mie de cuvinte. Apropo de reglajul capului : nu se poate scoate sub nici o forma usita casetei ? Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Iulie 4, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2016 variabilul e din pacate cu dielectric solid...si eu il banuiesc de astfel de problema....pana acum insa nu am intalnit variabili care sa scada sensibilitatea...doar faceau scurt si adio receptie pe acea portiune....nu am intalnit nici unul sa fie scurt total oricum e atat de imbacsit de fire si firicele incat stau si ma intreb cum l-au montat.... l-am curatat si l-am pus la loc de cinste in colectie.... chiar daca scot usa tot nu se ajunge la surubul de reglaj...am apropiat usa pana s-a deblocat butonul de play si am privit spre capul de redare....suruburile tot nu se vad deci singura sansa ar fi demontarea mecanismului si reglajul capului in aer capul l-am curatat la fel si rola presoare...la prima vedere nu este uzat dar din unghiul in care l-am privit e greu sa vezi uzura reala...totusi arata bine cu respect catalin Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum