Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LG 32LC56 probleme imagine

attilaa0

Postări Recomandate

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

5

• orgasmo

5

• sesebe

4

• attilaa0

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Condesatori peste....

Vezi ce am spus si mai sus. Multe dintre surse lucreaza pe frecvente mari si electroliticii normaly sint cam degeaba. Trebuie low ESR cu pini scurti si ceramici.

Link spre comentariu

Am inlocuit vreo 5 condensatori dar fara rezultat.Poate fi afectat si altceva?

Ce vreau sa mai spun ca inainte de inlocuire imaginea aparea doar dupa incalzire.Am vazut cu osciloscopul ca e problema pe aceste condensatori.

Am si ERS metru .Le-am inlocuit ,acuma imaginea apare instantaneu dar cu puricile acelea.Dar nu vad mai departe unde o fi problema.

Link spre comentariu

Tot pe main board, posibil sa trebuiasca sa inlocuti aproximativ 39 de condesatori, 10uF/16V, 22uF/16V, 47uF/16V, 100uF/16V, 100uf/25V, 220uf/16V, 470uf/16V.

Link spre comentariu

Ma gandeam eu , am mai vazut un LCD  LG asa cu toate condensatoarele inlocuite in afara de 2 si la care fugea imaginea.Ei bine eu le-am inlocuit ultimele 2 si tv a revenit la normal.

Link spre comentariu

Si eu cred ca defectul este din condensatorii de pe main board, cite odata pentru verificare mai merge "trucul" cu feonul de par, incalziti bine 2-3 minute........am avut odata un defect asemanator, nu mai stiu ce tv era.......defectul l-am gasit la mufa LVDS de pe T-con, miscind de cablu si presind pe mufa t-conului.......

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări