Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intilnirea constructorilor/pasionatilor de aparatura cu siliciu.

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Vizitator viobio

Am deschis acest topic cu gindul ca poate unii din voi vreti sa va intilniti ,sa schimbati parerei,sa va aratati realizarile si nu aveti unde.Frumos ar fi ca astfel de intilniri sa aibe loc lunar.Va pun la dispozitie o sala de repetitii cu suprafata de 56mp,tratata acustic.Totul gratuit.Cine se ocupa de organizarea acestei intilniri,va primi cheile de la acea sala de repetitii,am rugamintea sa ma anuntati cu cel putin inainte cu o saptamana,intilnirea se poate tine Simbata sau Duminica,orarul se stabileste in functie de trupele care repeta acolo.Locatia este stiuta de multi,este in incinta SC Electromagnetica SA.Deci....cine se baga cu organizarea ?Tin sa va anunt ca eu nu voi fi prezent la intilnire.Incinte acustice/boxe va aduceti voi.

Editat de viobio
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Viorel, pai nu spusesei ca NU vrei sa mai faci intilniri cu siliconistii?

Acum te-ai razgindit?

Frumos gest, desi ma intreb cita sinceritate este in el si care este scopul real al lui...

Care useri pot participa?

Se vor ingropa in sfirsit securile razboiului?

Eu asta mi-as dori, sincer!

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator viobio

Am deschis acest topic cu gindul ca poate unii din voi vreti sa va intilniti ,sa schimbati parerei,sa va aratati realizarile si nu aveti unde.Frumos ar fi ca astfel de intilniri sa aibe loc lunar.Va pun la dispozitie o sala de repetitii cu suprafata de 56mp,tratata acustic.Totul gratuit.Cine se ocupa de organizarea acestei intilniri,va primi cheile de la acea sala de repetitii,am rugamintea sa ma anuntati cu cel putin inainte cu o saptamana,intilnirea se poate tine Simbata sau Duminica,orarul se stabileste in functie de trupele care repeta acolo.Locatia este stiuta de multi,este in incinta SC Electromagnetica SA.Deci....cine se baga cu organizarea ?Tin sa va anunt ca eu nu voi fi prezent la intilnire.Incinte acustice/boxe va aduceti voi.

Cine se baga sa organizeze ?
Link spre comentariu
Vizitator avocatul

Daca eram un pic mai tanăr  și foarte aproape de capitală , m-aș fi bagat eu , dar la cum v-ați schimbat in ultima perioadă (in negativ) , spun PAS.

Păcat de intalnirile anterioare , erau frumoase , cu suflet , cu subiect.

Vă spun cu mana pe suflet , lăsati ura deoparte si treceti peste eu-l dumneavoastră , nu veti avea de pierdut nici financiar și nici ca imagine , ba din contră , ai repara unele probleme generale.

Stiti bine la ce mă refer, doar susțineți că ati studiat psihologia.

Editat de avocatul
Link spre comentariu
Vizitator viobio

Daca eram un pic mai tanăr și foarte aproape de capitală , m-aș fi bagat eu , dar la cum v-ați schimbat in ultima perioadă (in negativ) , spun PAS.Păcat de intalnirile anterioare , erau frumoase , cu suflet , cu subiect.Vă spun cu mana pe suflet , lăsati ura deoparte si treceti peste eu-l dumneavoastră , nu veti avea de pierdut nici financiar și nici ca imagine , ba din contră , ai repara unele probleme generale.Stiti bine la ce mă refer, doar susțineți că ati studiat psihologia.

Domnul meu ,am spus si o repet ,nu ma mai intereseaza ce se spune despre mine.Nu incerc sa repar nimic,eu cu acele intilniri nu am nimic de cistigat ,o fac pentru oameni care au pasiuni comune.Eu zic ca toate intilnirile au fost frumoase,ca s-au gasit unii sa circoteasca ,asta este ,nunta sau inmormintare fara scandal nu se poate,imi asum eu asta,in timp am avut clinciuri cu doar 6 colegi de forum,cu unu din vina comuna ,cu cinci din vina lor.Acum vine intrebarea ,3 din cei cinci oarecum au devenit mesagerii raului pe forum,adica s-au balacarit cu cine au vrut,nu numai cu mine,cu ceilalti citeva zeci de ce nu au existat probleme ??? Dimpotriva cu unii am devenit prieten in adevaratul sens al cuvintului.Se spune ca am interese pe forum ,care ar fi acelea ,ca din ce fac eu nu am vindut nimic pe aici,preturile sunt prohibitive pentru marea majoritate ,atunci ??Se spune ca imi fac reclama ,cu ce ? De reclama nu prea mai am nevoie ,de citiva ani ,nu este lipsa de modestie ,este realitate pura.Pe cei care nu ii accept la intilnirile mele nu ii mai accepta nici mare majoritate a celor care participa la acele intilniri .Nu Editat de viobio
Link spre comentariu

Voi face un topic sticky cu intalniri amplificatoare unde voi pune linkuri catre initiativa aceasta, cea a lui leco, si altele care vor fi dorite a fi publice.

Cum e acum nu poate ramane pt ca e plin de offtopic.

Topicul va fi cu regulament separat, se vor posta doar date concrete pentru o propunere de intalnire.

Pentru intalnirea in sine se va deschide topic separat. PRactic sticky-ul va fi un fel de cuprins.

Offtopicul va fi tratat asa cum se cuvine, posturi sterse si o flegma in ochi. 

Link spre comentariu

Va salut pe toti lamparii.

Nu stiu cum vor evolua alte intalniri pe meriadianele patriei, dar ma simt dator sa va reamintesc dorinta mea si a lui Vio cu propunerea unei minivacante

(adica intalnire ) de doua ,trei zile la Sibiu, inca din primavara  -ulterior , nu s-au  mai auzit ecouri favorabile. Daca as fi avut rude-cunostinte  la Sibiu va asigur ca

faceam tot posibilu sa ne intalnim. Aparatura o aduceam eu fara pretentii, iar Vio asa cum a promis asigura ceva din finatare

Poate mai tarziu, ........chiar si la iarna.

Domnilor, va reamintesc , aceste intalniri nu sunt " la concurenta", iar noi ne dorim sa le facem mult mai atractive.

Si Fara ..scopuri ascunse......

Noapte Buna.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări