Radiotelegrafist Postat Iunie 30, 2016 Partajează Postat Iunie 30, 2016 Va salut colegi,am achizitionat cam de un an un asemenea decodor cu tot cu cartela si telecomanda incluse in pachet,persoana in cauza renuntand la el in favoarea cablului tv,intrebarea mea este:daca reincarc cartela tinand cont de faptul ca nu am facut treaba asta decand il am,mai pot viziona programe la el sau trebuie reziliat contractul tinand cont de faptul ca persoana care mi la donat intre timp a decedat fiind in varstra,va multumesc. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iunie 30, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2016 am intrebat in ideea daca pot lua cartela sa o incarc ca sa nu dau bani pe ea la ghici pentru ca aceasta functioneaza ca cartelete pry pay.telefonice. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 1, 2016 Partajează Postat Iulie 1, 2016 Eu cred ca daca reincarci cartele merge sa vizionezi programele , am luat si eu de la cineva un decodor si lam dat alcuiva si dupa 2 sau 3 ani a stat degeaba si cind la incarcat a mers Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 1, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2016 Eu cred ca daca reincarci cartele merge sa vizionezi programele , am luat si eu de la cineva un decodor si lam dat alcuiva si dupa 2 sau 3 ani a stat degeaba si cind la incarcat a mers Pai tocmai deaceea am intrebat domn Florin ca nu as vrea sa dau 30ron la plesneala Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 1, 2016 Partajează Postat Iulie 1, 2016 prima data iei pachtul sport si costa 12roni si te lamuresti ca merge si dupa o luna iei pachetul care vrei Link spre comentariu
iuli09 Postat Iulie 1, 2016 Partajează Postat Iulie 1, 2016 Sigura ca merge ; desi sunt sigur ca pe undeva in contract se specifica faptul ca aceasta manevra nu este tocmai legala . Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 1, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2016 va multunesc domnilor,o zi buma. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 1, 2016 Partajează Postat Iulie 1, 2016 prima data iei pachtul sport si costa 12roni si te lamuresti ca merge si dupa o luna iei pachetul care vrei Acum am aflat ca pachetul acesta este daca ai pachetul de baza activat , deci fara pachetul de baza activat nu merge Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 2, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2016 acea persoana cand traia incarca de la magazin cu cartele de 28ron ca nu exista aici la mine cartele mai ieftine de atat. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Iulie 7, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2016 Subiectul poate fi inchis sau trecut la pubela.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum