Motreanu Sorin Postat Iulie 1, 2016 Partajează Postat Iulie 1, 2016 Pe langa Vef si Selena ( arhicunoscute la noi) ar mai fi si superbele Riga 103 si 104..e adevarat putin mai greu de gasit dar nu imposibil. Link spre comentariu
Vizitator Fosh P. Postat Iulie 2, 2016 Partajează Postat Iulie 2, 2016 Off topic: mi-aș fi dorit mult să existe opțiunea de a aprecia un comentariu (a da like).On topic: Deocamdată mă rezum la cei doi producători (leton și ucrainean). Exclud receptoarele Grundig. Pe viitor, da, poate. Modelele Riga observ că sunt fabricate tot în Letonia, de Radiotehnika - divizie Vef. Poate greșesc. Riga 104 pare un mic monstru. Mi se pare că seamănă la exterior cu faimoasele Grundig Satellit (seria 6000). Și da, sunt conștient că în toată ecuația asta, antena joacă un rol extrem de important. Un radio bun cu recepție US, fără o antenă, (fie și un simplu fir atârnat în copac) e cam degeaba. Dar asta e altă discuție. Am niște planuri de construcție a unei antene US. Pacostea e că locuiesc la bloc, deci opțiunile sunt limitate. Link spre comentariu
deneinvins Postat Iulie 4, 2016 Partajează Postat Iulie 4, 2016 În postarea nr. 2 am strecurat o greșeală. Radio Selena (211 - 215) nu are dublă schimbare de frecvență, ci amplificator de radiofrecvență acordat. Scuze ! Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 16, 2016 Partajează Postat Noiembrie 16, 2016 https://www.flickr.com/photos/gynti/sets/72157622579050177/ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum