Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Radio sovietic pentru unde scurte, Vef sau Selena?

Vizitator Fosh P.

Postări Recomandate

Vizitator Fosh P.

Off topic: mi-aș fi dorit mult să existe opțiunea de a aprecia un comentariu (a da like).On topic: Deocamdată mă rezum la cei doi producători (leton și ucrainean). Exclud receptoarele Grundig. Pe viitor, da, poate. Modelele Riga observ că sunt fabricate tot în Letonia, de Radiotehnika - divizie Vef. Poate greșesc. Riga 104 pare un mic monstru. Mi se pare că seamănă la exterior cu faimoasele Grundig Satellit (seria 6000). Și da, sunt conștient că în toată ecuația asta, antena joacă un rol extrem de important. Un radio bun cu recepție US, fără o antenă, (fie și un simplu fir atârnat în copac) e cam degeaba. Dar asta e altă discuție. Am niște planuri de construcție a unei antene US. Pacostea e că locuiesc la bloc, deci opțiunile sunt limitate. 

Link spre comentariu

În postarea nr. 2 am strecurat o greșeală.

Radio Selena (211 - 215) nu are dublă schimbare de frecvență, ci amplificator de radiofrecvență acordat. Scuze !

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări