Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Punere in functiune Mobilgate-08

vasile eugen

Postări Recomandate

Salutare.Am achizitionat acest modul din titlu si intimpin probleme la  punere in  functine.Modulul este acesta:http://mobil-control.eu/seasoft/products/mobilgate-08/index.php

Am cumparat o  cartela pentru el de Orange.Am urmat pasi ,dar dispozitivul nu recunoaste  doar primele numere.Din manual am setat dupa cum am nevoie in felul urmator:

1.Activare la primul apel.Dezactivare la  al doilea apel.Pentru aceasta secventa am facut :nume :time ,iar numar telefon 0000

2.Pentru telefoane am folosit expresia "Telefon-1" la nume iar la telefon numarul dupa  care urmeaza apelul.

In total trebuie sase numere de telefon,care le-am configurat  ca primul.Dupa primele doua numere  pot face comenziile iar urmatoarele nu.

Daca pun la primul numar in felul urmator:Telefon-1,sms si NR.Tel.,pe modul se vede  ca este comunicare (led licareste) dar imi trimite mesaj la primul numar.Cei de la care am facut achizitia  nu au dat un sfat mai concret de functionare.

Poate  cineva a mai  lucrat cu asa ceva.Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vasile eugen

3

• cipri_mury

1

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări