SHONELU Postat Aprilie 5, 2007 Partajează Postat Aprilie 5, 2007 cu ceva timp in urma , cineva deschisese un topic , cerand date despre testerul de tranzistoare . Un admin al forumului i-a raspuns ca de aceea au fost facute cu PIC-uri pentru a nu fi copiate . am cautat acel topic pentru a raspunde , dar nu l-am mai gasit . sper sa nu fi fost sters de cei ce administreaza acest forum , informatia LIBERA trebuie sa circule LIBERA, nu trebuie CENZURATA !!! :partyman: Link spre comentariu
vsurducan Postat Aprilie 6, 2007 Partajează Postat Aprilie 6, 2007 Daca cunosti minimul de teorie despre functionarea tranzistorului poti sa realizezi ca ai nevoie doar de un simplu mutimetru care sa poata masura curent si tensiune si putina imaginatie ca sa caracterizezi complet orice tip de tranzistor (exceptand ion sensitive FET, unde ai nevoie si de putina chimie, http://jjap.ipap.jp/link?JJAP/43/L105/) Daca vrei s-o faci cu un microcontroler forte bine. Inafara de cuie in talpi mare lucru nu castigi. :rolleyes: Diferenta intre o schema (sau un proiect complet) si aparatul propriuzis este aceea ca CINEVA trebuie sa-l faca... Si nu toti sunt in stare desi au impresia ca pot. Eu nu am nimic deaface cu administratorii acestui site inafara de faptul ca stiu ca "old boys" sunt cu adevarat sufletisti si pasionati, insa e dreptul celui care a construit aparatul (copiind exact sau inspirandu-se de undeva) sa faca disponibila intreaga documentatie sau nu. Poate ca inainte de a construi aparate complicate care masoara mai mult sau mai putin corect un parametru al unui dispozitiv semiconductor ar trebui cunoscut cum functioneaza dispozitivul respectiv... Link spre comentariu
Tavi Postat Aprilie 6, 2007 Partajează Postat Aprilie 6, 2007 shonelu , tot strigi pe aici ca cineva sterge informatiide unde stii tu ce a fost scris pe forum acum multa vreme daca tu esti de abia din ianuarie aici ?sa nu te mai vad cu acuze gratuite aduse forumului, clar ? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Aprilie 6, 2007 Partajează Postat Aprilie 6, 2007 Orice se intretine cu bani inclusiv forumul asta, pentru a se putea intretine trebuie pusa ceva reclame prin el si la ce sa se puna reclama infara de montajele pe care le fac ?SHONELU Daca tot esti asa de destept dece nu ai pus link cu montaju ala inainte de a aparea el ca produs pe aici ?Nimeni absolut nu pune o schema pe forum dar cand apare cate ceva incep sa se dea in figuri... Link spre comentariu
SHONELU Postat Aprilie 9, 2007 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2007 http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t ... er&start=0 asta e link-ul cu pricina ! Pt. TAVI - inainte am fost inregistrat cu un alt nume (sonelu). Vasile mi-a explicat ca au fost probleme cu serverul, din care cauza s-au pierdut unele posturi . acum am inteles .daca am deranjat pe cineva cu intrebarile mele , va rog sa acceptati scuzele mele . acest topic l-am deschis pt a raspunde unui forumist , care a cerut date despre acest tester. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Aprilie 10, 2007 Partajează Postat Aprilie 10, 2007 Pt. TAVI - inainte am fost inregistrat cu un alt nume (sonelu).Si presupun ca ti-ai uitat parola ca userul ala ezista si acuma :goodman: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum