nationalistu Postat Iunie 30, 2016 Partajează Postat Iunie 30, 2016 Fericiti suntem noi...ca nu-s armele de foc la,liber,ca atunci treaba era simpla...pac...pac la debla si silence.Bineinteles ca putem sa ne fabricam propriile gadgeturi cu putere letala,dar asta e alta mancarica de peste.Dar cine stie...poate o sa apuc vremile cand o sa-mi achizitionez propriul tun calibru 110 mm de la supermarket... am o lista lunga de nume cat autostrada soarelui de asanat. Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 30, 2016 Partajează Postat Iunie 30, 2016 Thunderer oi avea eu pacatele mele dar te asigur ca atitudinea mea nu este catusi de putin influentata de Victor, m-am limitat la a "culege" ce-i bun din conversatiile cu el ( informatii de ordin tehnic ), discutia cu Zal legata de ube este mai veche ( deja ceva ani ), am incercat sa combat niste mituri, niste prejudecati, insa n-am reusit, si nici nu as putea spune ca-s surprins, e greu sa combati convingeri adanc intiparite in multi ani de meserie, motiv pentru care ma si las pagubas, pana la urma fiecare intelege ce vrea sau ce poate, din astfel de discutii. Nationalistu haidem sa nu exageram, au fost doar niste discutii in contradictoriu pe teme tehnice, nu s-a injurat nimeni, nu s-a calcat nimeni in picioare, de la cateva ironii usoare si pana la razbopiul descris de tine este distanta mare ( foarte mare ). Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iunie 30, 2016 Partajează Postat Iunie 30, 2016 Nu se poate frate sa fie pace.Ce realizari? Zabala? Ciorditorul de operationale, spalatorul de crenvusti, creatorul de circuite cu 5 tranzistori?Glumesti? Astept sa dea cu scuze plubice a la Dinica.Il mai chema si Viobio la la munca pe un ton imperativ la o anumita ora. Cu Marian si cu Leco sunt ale povesti dar mi-e lene sa le mai scriu.Mircea,cind l-am "chemat " pe Adrian la munca a fost o ironie,cred ca te-ai prins de asta.Acest topic este episodul II de la acest topic http://www.elforum.info/topic/116552-invidia-zgomot-de-fond/Nu va fi nici un concurs,vorbim iar discutii ,tipic romanesti.In eventualitatea in care acest concurs va avea loc,secolul asta,eu pun la bataie spatiu pt auditii,25l apa (lata) ,25l apa cu bule,1000 lei ca premiu,4KVA curent de consumat.Pentru jurizarea estetica ,se poate lua legatura cu un arhitect (cu toate ca nu profeseaza) ,tot la el se poate apela si pentru jurizarea soundului,pentru ca este un audiofil galactic. Link spre comentariu
marius75 Postat Iunie 30, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2016 Colegi, ingropati securea razboiului. Sau macar razboiti-va in realizari. Fiecare cu metoda lui de lucru/reglaj. Si cu performantele in consecinta. Important e cum suna la ureche. Bravo! Asta ar fi ideea de ansamblu. Link spre comentariu
Mircea Postat Iunie 30, 2016 Partajează Postat Iunie 30, 2016 Mariane, partea cu "fiecare cu metoda lui" era pentru tine. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 30, 2016 Partajează Postat Iunie 30, 2016 Din fericire, daca se va face evenimentul, eu nu voi avea cu ce sa particip, nu mai sint in posesia a niciuneia dintre realizarile mele, poate doar sa vina cineva dintre cei care au cumparat amplificatoare facute de mine, cu ele la intilnire. Sau poate am timp sa termin V2 mini, complet. Vad ca Validae mi-a ascultat rugamintea si a deblocat acest topic (inchis de moderator), ii multumesc, poate mutam discutiile constructive, fara offtopic, la locul lor: http://www.elforum.info/topic/110167-întîlniri-periodice-ale-constructorilor-de-amplificatoare/page-28 Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 30, 2016 Partajează Postat Iunie 30, 2016 Memoria selectiva a lui Leco strikes again. Va spun doar ca sa stiti cu cine aveti de a face. Fragment din ultimul meu mesaj (ascuns dupa curatenie) de cand am inchis acel subiect: Inchid temporar topicul. Greierasul v-a anuntat detaliile cu privire la locatie. Stati si rumegati o zi doua informatiile, apoi cand se deschide conversatia sariti aici, care ce si cum aduce: scule, bautura, mancare, femei (electroniste, nu va ganditi la prosti!!!). Va mai trece supararea pana atunci. Daca aveti informatii la subiect, astept mesaj privat si redeschid conversatia. Evident, nu am primit nici un mesaj privat, doar rabufniri prin alte parti. Cu unii pur si simplu nu te poti intelege pana cand nu scoti bata. Link spre comentariu
Mondan Postat Iunie 30, 2016 Partajează Postat Iunie 30, 2016 Dacă vă vine să credeţi am lăsat acest topic pentru ieşirea în parcul central care este la 150m de unde locuiesc. De ce ?Pentru că am văzut discuţia cu multe pagini şi am zis: "moaaa, să vezi câte poze cu amplificatoare la rezoluţie mare au postat!" şi în parc am WiFi gratuit.Şi ce să vezi: Interpelare cu Leco ăştia l-au văzut probabil mai dezgheţat şi vor să îl denigreze.Pentru mine amplificatoarele AB sunt ceva, un fel de 1/infinit.Dar ce remarc e că aşteptăm o putere divină să organizeze acest concurs şi la noi. Noi doar să participăm şi să primim laude.Nimic mai fals!Noi trebuie să organizăm acest concurs! Atâta timp cât ne dorim acest concurs de ce să nu îl organizăm ?Deci:1. Facem o pagină de facebook cu toate amplificatoarele celor care vor să participe în acest ipotetic concurs. Cine vrea să o facă ? Nu costă bani! 2. Stabilim un loc unde să organizăm acest concurs !Eu promit să vă aduc majorete care să întreţină atmosfera ! Link spre comentariu
zal Postat Iunie 30, 2016 Partajează Postat Iunie 30, 2016 Bine, văd că o căutaţi cu insistenţă, aşa că să lămurim nişte aspecte: 1. Marinică acum cîţiva ani abia ştia ce e aia electronică, întreba în mesaje private ce piese să folosească ici colo şi acum e doctor docent, scrie cărţi, în curînd va fi membru al academiei. Io-i urez succesuri în continuare, dar nu înghit aberaţiile. 2. Cu Leco m-am lămurit, păcat de el că e băiat muncitor dar n-are coloană în relaţiile cu anumite personaje negative. Îi recomand să se plimbe mai mult prin parc că e gratis, au şi băncuţe. ................ Bine că cei doi de sus nu se pricep şi la lămpi că era dezastru. ............. 3. Mai e unul Mirciulică care n-are loc de mine, îl informez că sînt şi fierarul satului şi bag zăbale în gurile măgarilor. În rest e ca-n viaţă: ţigănia îngroapă forumul. Mai vroiaţi întîlniri şi concursuri? Poate de înjurături şi rîgîituri. Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 30, 2016 Partajează Postat Iunie 30, 2016 Marinică acum cîţiva ani abia ştia ce e aia electronică... 1.- Niciodata nu ti-am pocit numele de utilizator, si nici nu se va intampla asta vreodata indiferent de circumstante, gasesc ca este sub demnitatea mea sa fac asta, as aprecia sa-mi intorci favorul altfel revii in lista de ignore. 2.- Am spus-o in nu mai stiu cate randuri, nu vad relevanta nivelului de unde am plecat eu sau oricine altcineva de pe acest forum ( sau de oriunde altundeva ), pur si simplu nu conteaza pentru ca oricine ( dar absolut oricine ) de pe forumul asta a fost incepator la un moment dat, nu exista memorie genetica si prin urmare toti ne nastem la fel de ignoranti, ceea ce conteaza este vointa si perseverenta in a evolua, informatie exista slava cerului. 3.- Nu imi amintesc cu siguranta daca vreodata am venit cu intrebari de ordin tehnic pe privat la tine, dar daca s-a intamplat asta atunci a fost pe la inceputurile "carierei" mele pe forum, nu mai tin minte pe ultima avuta cu tine, insa daca s-a intamplat sa te intreb ceva cun ani in urma si nu-mi amintesc acum ( nu poti pretinde sa-mi amintesc toate conversatiile din 2008 si pana acum ), imi cer scuze pentru deranj si-ti multumesc pentru eventualele raspunsuri. Cei care m-au "educat" sunt altii, nu le dau acum numele atat pentru ca nu am permisiunea lor cat si pentru ca nu vreau sa omit pe cineva din greseala, le-am multumit la timpul potrivit fiecaruia in parte si o fac si pe aceasta cale, nimeni nu le stie pe toate, iar eu cand nu stiu ceva nu mi-e jena sa intreb pe cine stiu ca este capabil sa-mi raspunda. La randul meu incerc sa rasplatesc ajutorul primit, ajutand si eu pe oricine mi-o cere, fie aici pe privat, fie pe forum fie prin alte mijloace de comunicare, nu ma dor mainile sa tastez cateva randuri. Tot din acest motiv public si articolele tehnice pe blogul personal. 4.- Proiectul cu care am debutat pe forum in 2008 este asta: http://www.elforum.info/topic/19343-cateva-intrebari-legate-de-un-amplif-mosfet-100w/ Nu am nimic de ascuns, ce "stiam" pe atunci se poate observa in topic, nu-mi este rusine cu nimic, ci din contra, ma mandresc cu absolut fiecare proiect de pe forum, fiecare si-a indeplinit un scop anume si fiecare m-a adus cu un pas inainte in electronica, iar daca a ajutat si pe altcineva atunci cu atat mai bine. Daca stau sa ma gandesc, cred ca-mi faci un favor prin amintirea repetata a nivelului la care eram pe atunci, adica uite ce se poate face daca vrei, deci mersi Zal Link spre comentariu
maxente Postat Iunie 30, 2016 Partajează Postat Iunie 30, 2016 (editat) În rest e ca-n viaţă: ţigănia îngroapă forumul. Mai vroiaţi întîlniri şi concursuri? Poate de înjurături şi rîgîituri. E de fapt concurs de belit p*** la urs asa cum am zis si la inceputul subiectului Hai bre, voi chiar aveti iluzia ca la noi se poate organiza un asemenea concurs pe bune ???? Editat Iunie 30, 2016 de maxente Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 30, 2016 Partajează Postat Iunie 30, 2016 (editat) Da, chiar se poate organiza! Dupa ce vin din vacanta, voi trata serios acest aspect. Pina atunci hai sa lasam securile de lupta jos, si sa redevenim COLEGI! Hai bagati tare sa terminati lucarile si sa ne intilnim! Editat Iunie 30, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Iunie 30, 2016 Partajează Postat Iunie 30, 2016 Cat de greu trebuie sa-i fie unui om (chiar batran fiind) sa-si ceara scuze ca a mancat putin dodo? Ca vorbeste acum despre magari si magarii este penibila incercarea de a impacheta maroul in staniol. Adisor baiatule! Esti om batran. Crezi ca mai poti ridica barosul sa mai bati ceva...orice? Link spre comentariu
validae Postat Iunie 30, 2016 Partajează Postat Iunie 30, 2016 Încercați să vă abțineți de la atacuri la persoană... Link spre comentariu
Mondan Postat Iunie 30, 2016 Partajează Postat Iunie 30, 2016 Bine, văd că o căutaţi cu insistenţă, aşa că să lămurim nişte aspecte: 1. Marinică acum cîţiva an [..] Bine zice fiu-meu de la facultate alaltăieri în scrisoare: vezi, tânăr tânăr, dar cop, serios băiat! Zice:"Tatiţo, unde nu e moral, acolo e corupţie, şi o soţietate fără prinţipuri, va să zică că nu le are!"... Auz Într-o soţietate fără moral şi fără prinţip, nu merge s-o iei cu iuţeală, trebuie să ai (cu fineţă) puţintică răbdare... (iese în fund.) Ziceţi că e prost Caragiale? Nooo a fost geniu! Ziceţi că e depăşit ? Noooo, e mai actual că niciodată ! :ras: @Zal, dv ştiţi deja că aveţi toată consideraţia noastră, numai că cei care va apreciază nu au scris pe acest topic şi de asta par mulţi răutăcioşii! PS: Sunt mândru că trăiesc în ţara în care a trăit Caragiale ! Link spre comentariu
Postări Recomandate