doru3160 Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 Ramane stabilit atunci. Leco este castigatorul editiei 2016 la toate categoriile. Eu zic sa-l bagati in juriu,in felul asta nu poate concura si ati impuscat 2 iepuri dintr-un foc,in loc sa-l impuscati pe el,ca sa nu va ia primele 3 locuri,si va fi si un juriu competent. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 (editat) Pina una alta, numai bagatori de seama. Zal si Sharky, sinteti trecuri la IGNORE, nu va obositi sa raspundeti. Catre ceilalti colegi, nu uitati sa va reglati in unanimitate biasurile la FIX 550mV, si sa tineti cont de recomandarea lui Sharky, un singur releu cu un simplu contact serie pe care puneti un 0,1uF serie cu citiva ohmi este suficient ca sa va protejati boxele, mai ales la alimentari mai mari de +/- 30Vcc! Succes! Marian, imi pare rau ca am gresit numele lui Knauf74, se mai intimpla, nu a fost cu intentie... Editat Iunie 29, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
lutza2 Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 Protectia cu triac se poate prezenta ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 Protectia cu triac se poate prezenta ? A fost aratata functionarea inclusiv schema in topicul V2 mini. Insa unora nu le-a picat bine topicul respectiv si au facut "valuri" ca topicul trebuie sa dispara, ca nu exista schema. Mai aveau sa isi dea cite o bucatica din ficat fiecare ca sa se intimple disparitia acelui topic. Multumeste-le in mod special lui Viobio si lui maxente, le-am facut pe plac si am cerut stergerea completa a intregului topic. Ba mai mult, nu mai exista nici V2 nici V3 pe forum, le-am facut TOTAL pe plac! Daca te intereseaza schema triac crowbarr, imi lasi un PM si ti-o dau, nu imi apartine, a fost inventata de altii, eu doar am adaptat-o nevoilor personale. Link spre comentariu
Sharky Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 sa tineti cont de recomandarea lui Sharky, un singur releu cu un simplu contact serie pe care puneti un 0,1uF serie cu citiva ohmi este suficient ca sa va protejati boxele, mai ales la alimentari mai mari de +/- 30Vcc! Succes! Pentru amatorii de senzatii tari tin sa mentionez ca nu este recomandarea mea. Este ceea ce e inteles Leco din recomandarea mea. Protectia functionala si testata : http://www.elforum.info/topic/8732-sugestii-si-corectii-asupra-unei-scheme-de-protectie-dc/page-4 Contine un pic mia mult decat un condensator, dar probabil pt unii e tot una. Link spre comentariu
zal Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 Nu ştiu de ce se supără Leco că i s-au şters topice sau că le-a şters singur. Un montaj fără schemă nu există, e ca pîinea fără miez, ca sticla fără vin, ca femeia fără... etc. E plin Iutubu de minuni inexplicabile şi inexplicate. Oricum, eu voi muri anonim, dar Leco rămîne în istorie cu scuipatul pe radiator şi limba la 50Hz, la 1kHz... etc, aşa că-l felicit de pe acum. ............. P.S. Mi-aduc aminte că atunci cînd era certat cu Victoraş şi Marian era mare fan cu reglatul amplifurilor după tensiunea b-e la trz finali, acum că s-a-mpăcat cu ei s-a sucit la vechea metodă cu curentul de colector, emitor, bla, bla. Sper să nu vadă asta. Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 Dincolo, pe celalalt forum ai insinuat ca vreau sa vand mosfet400 al meu de aici de pe forum si ca din cauza asta poluez sau ceva de genul, adicatelea din interes... Asta culmea, in ciuda faptului ca am afirmat ca nu vreau sa vand nici pe dracu, voi realiza un modul prototip cu cablaj facut de mine pe care voi experimenta si cand totul va fi pus la punct se va finaliza un cablaj si voi comanda 2 bucati la o fabrica, vad eu unde, si cu ele imi voi face amplif pentru mine, personalizat asa cum imi place mie, si pe care nu se pune problema sa-l vand. Este scris asta acolo pe topic in repetate randuri dar ce-ti pasa tie de realitate... Problemele dintre Victor si Leco au avut loc relativ recent, sau oricum mult dupa ce am amintit prima oara de reglarea biasului dupa caderea de tensiune de pe emitor. Nu retin cand anume am promovat eu metoda de care zici tu insa daca am facut asta, atunci cu siguranta nu a fost in perioada despre care tu vorbesti, si asta se poate dovedi daca este cazul. Si oricum am spus-o in repetate randuri, nu conteaza de unde ai plecat, sau ce ai stiut candva, ci unde iti doresti sa ajungi si ce esti dispus sa faci pentru asta, metoda invechita este ube-ul tau arhaic, nu masurarea curentului la reglajul a ce? pai tocmai a unui curent de mers in gol... ce tare nu-i asa? Adicatelea cum domnule sa ai tupeul sa reglezi curentul de mers in gol, masurandu-l??? Nu mi-ar fi rusine si mie si tuturor celor care fac asta... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 (editat) Marian, cel mai simplu, IGNORE! Timpul personal trebuie folosit in alte scopuri! Adrian (Zal), nu am nimic personal cu tine, insa nu suport "glumitele" la fel cum nu suport "gasculitele" adica gashculitele, sper sa fi mai logic in gindire si sa intelegi ca nu ma refer la pasari de curte. S-au facut tone de "glumite" la adresa mea, eu zic ca ajunge... Ce-i mult, strica, nu fi fraier (nu e o insulta!) sa te cobori la mintea unora si sa te "angrenezi" in discutii aiurea cu ei, mai bine vezi de ale tale lucrari, sint mai importante, e mai bine cind realizezi ceva, decit vorbaraie scrisa. E simplu. Nu am facut niciodata misto de tine sau glumite la adresa ta pe niciun topic de-al tau, sau unde ai postat tu, sa te iau la misto, nu-mi permit ca OM fata de OM. Iar daca s-a intimplat pe undeva, imi cer scuze anticipat! As avea aceleasi pretentii. Daca te bagi in mocirla, te manca porcii (si dupa aia se rahatesc pe unde pot, as completa eu), tine minte zicala asta! Editat Iunie 29, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 Asa o fi Leco, nu stiu... Ideea este ca daca tot sunt combatut, macar sa fie pe informatii corecte, nu deformate. Link spre comentariu
Mircea Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 Colegi, ingropati securea razboiului. Sau macar razboiti-va in realizari. Fiecare cu metoda lui de lucru/reglaj. Si cu performantele in consecinta. Important e cum suna la ureche.Ca o anecdota: prin 92-93 am construit varianta originala (1969) a lui Universal Tiger. Pe schema sunt punctele C si D unde se poate conecta o superdioda. A mers ampliful meu fara superdioda cam vreo 5 ani. A urlat heavy metal din toti bojocii in fiecare zi. N-a sughitat niciodata, in pofida finalilor 3055 si 5872. Cam nepotriviti, made in IPRS. A iesit la pensie pe motiv de batranete. Am fost un utilizator fericit de produsul finit. Asta e electronica, ranchiuna de mai sus e doar bla-bla.In vreo 3 saptamani il fac din nou, alti finali si sigur o superdioda moderna.PS: Blestemat sa fie banatul/resuscitatul, ca prea multe se trag de la el. Nu mai e banat, e membru acuma. Sper sa nu mai scrie, ca multi incep sa-i semene la stil. Si e pacat!!! Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 (editat) Marian, se poarta la mare stil, informatiile DEFORMATE, exemple sint o groaza ca drept dovada! Si pe mine ma deranjeaza la maxim, de aia de acum la fiecare chestie mai importanta am printscreen facut! Dar, mai stii, poate voi fi acuzat de expert in photoshop... Thunderer, eu m-as razboi in realizari cu oricine de pe acest forum si nu numai, la orice categorie de putere intre 50 si 3000W, nu imi este nici frica si nici rusine sa pierd, acolo unde voi pierde daca voi pierde. Din pacate NU are niciunul curaj sa vina la "razbel" cu realizarea, realizare ce va fi supusa intregului set de teste de la A la Z, teste care apoi sa certifice ca este un amplificator complet, asa cum trebuie, ca se incadreaza minim in normele Hi-Fi ca este stabil pe orice fel de sarcina folosita, cu toate protectiile, etc. Editat Iunie 29, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 Colegi, ingropati securea razboiului. Sau macar razboiti-va in realizari. Fiecare cu metoda lui de lucru/reglaj. Si cu performantele in consecinta. Important e cum suna la ureche.Ca o anecdota: prin 92-93 am construit varianta originala (1969) a lui Universal Tiger. Pe schema sunt punctele C si D unde se poate conecta o superdioda. A mers ampliful meu fara superdioda cam vreo 5 ani. A urlat heavy metal din toti bojocii in fiecare zi. N-a sughitat niciodata, in pofida finalilor 3055 si 5872. Cam nepotriviti, made in IPRS.A iesit la pensie pe motiv de batranete. Am fost un utilizator fericit de produsul finit. Asta e electronica, ranchiuna de mai sus e doar bla-bla.In vreo 3 saptamani il fac din nou, alti finali si sigur o superdioda moderna.PS: Blestemat sa fie banatul/resuscitatul, ca prea multe se trag de la el. Nu mai e banat, e membru acuma. Sper sa nu mai scrie, ca multi incep sa-i semene la stil. Si e pacat!!! Nu se poate frate sa fie pace. Ce realizari? Zabala? Ciorditorul de operationale, spalatorul de crenvusti, creatorul de circuite cu 5 tranzistori? Glumesti? Astept sa dea cu scuze plubice a la Dinica. Il mai chema si Viobio la la munca pe un ton imperativ la o anumita ora. Cu Marian si cu Leco sunt ale povesti dar mi-e lene sa le mai scriu. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 Scrie-le, chiar mi-ar face placere sa stiu ce gindesc altii despre mine sau cum "ma vad" in imaginea lor. Nu ma deranjeaza daca este 100% negativ, dar sa fie 100% adevarat ce scrii! Link spre comentariu
Mircea Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 (editat) Tizule, aia de i-am tras eu de urechi pe cei de mai sus: sunt dintre putinii constructori de calitate, nu doar oratori. D-aia imi e ciuda ca se cearta, (si) din cauza aluia de nu mai scrie pe forum.Ar fi pacat sa plece de pe forum de lehamite, chiar daca impunsaturi se mai fac voalat sau nu. Astia suntem noi romanii.@Claudiu, mai ai de lucrat la atitudine ca sa se "razboiasca" Adrian si Marian cu tine. Nu e numai problema tehnica. Nu iti spun nimic nou. Editat Iunie 29, 2016 de thunderer Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 (editat) Atitudinea mea este in functie de ce primesc sau cum sint tratat, este foarte simplu. Discut cu o groaza de colegi pe PM, pe care ii ajut cu drag, atit cit pot. Dar oamenii se adreseaza frumos, si culmea imi spun unii ca evita sa puna problema pe sectiunea X de teama sa nu fie luat la misto sau sa i se inchida topicul fiind pus "sa caute, ca s-a mai discutat problema, sau ca sint nenumarate topice cu problema lui"... De ce cu Marian, ma pot intelege, chiar daca si cu el m-am contrat si nu doar o data? Chiar si cu tine si cu altii, cind sintem civilizati, si nu bagam misto-ul si ironiile, in contrari? Mor de o chestie, de cineva (nu de cineva anume) care e gura mare cit a tirgului, ca aia ca ailalta ca stie el tot, dar NU face NIMIC in realitate, (nici macar frunze la ciini nu taie) sa se vada, doar "valuri"... Editat Iunie 29, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate